Doğa-Yaşam
Giriş Tarihi : 09-02-2012 17:04   Güncelleme : 09-02-2012 17:04

Kamyoncunun Hatası Sonucu Olan Oldu

Sürücülerin hataları herkesin sıkıntı çekmesine neden oldu

Kamyoncunun Hatası Sonucu Olan Oldu

Çelikhan, Malatya karayolunun 8.kilometresinde bir tır ve kamyon'un şarmpole girmesi nedeni ile yol saatlerce trafiğe kapatıldı.

Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak sürdürdüğü Çelikhan'da bütün köy yolları ulaşıma kapanır iken, Çelikhan, Adıyaman yolunun ulaşıma açık olduğu bildirildi.

Çelikhan, Malatya karayolunda ise kamyon ve tır'ın şarampole girmesi nedeni ile yol saatlerce trafiğe kapandıktan sonra, Çelikhan Belediyesi ve Pınarbaşı Belediyelerine ait iş makinelerinin yardımı ile kamyon ve tır şarampolden çıkarılarak yol ulaşıma açıldı.

 

Kamyon şoförünün bütün uyarılara rağmen tır’ın sıkıştığı bir anda ısrarla yola devam etmek istemesi sonucu kamyon’da şarampole girerek, yolu trafiğe kapattı.

Çelikhan Kaymakamı Murat Uz, yoğun kar yağışının ilçede devam ettiğini belirterek, yola çıkan sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Kaymakam Uz yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
''Çelikhan, Malatya karayolunun 8.kilometresinde ki viraj'da Tır ile komyonun aynı anda geçmek istemesi, trafiğin aksamasına neden olmuştur. her iki belediyemizin iş makinaları duruma müdahale ederek, kamyon ve tır'ı çekerek aksayan ulaşımı düzene koymalarını sağlamışlardır. Bölgede kar yağışının çok fazla olması nedeni ile zaman zaman aksamalar meydana geliyor. Karayolları ekipleri sürekli çalışarak yolun trafiğe kapanmaması için çalışıyorlar.''dedi.

Haber:Mustafa Aloğlu

 

AdminAdmin