Güncel
Giriş Tarihi : 31-01-2013 01:34   Güncelleme : 31-01-2013 01:34

Adıyaman spor taraftarı tepkili

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta yer alan ve grubunda zor günler yaşayan Adıyamanspor yeni yönetimi ve muhteşem taraftarıyla çıkış ararken, maalesef yine yalnızları oynuyor.

Adıyaman spor taraftarı tepkili

9 Aralık 2012 tarihinde yapılan kongre sonrası Hüseyin Koç başkanlığında oluşan yeni yönetim sıkıntılı günler geçiren ve borç batağında yüzen Adıyamanspor’u daha iyi yerlere getirmek adına büyük bir sorumluluk altına girerken, şimdiye kadar bu kulübe Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Milletvekilleri ve bazı Sivil Toplum Kuruluşunun haricinde kimse sahiplenmedi.

Ara transfer döneminde yapılan çalışmalar ve transferler neticesinde ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Adıyamanspor’un puan sıralamasında daha iyi yerlere gelmesi adına herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini ifade eden Tarftarlar Derneği; “Bu ili spor alanında tek temsil eden takım Adıyamanspor’dur. Adıyamanspor takımı kurulduğu günden bugüne hiç bu kadar kötü durumlara düşmemişti. Yardım konusunda kapısı çalışan işadamlarımız, şimdiye kadar hep eski yönetimin yönetim şeklini beğenmediklerini o nedenle yardım etmek istemediklerini ifade ediyorlardı. Şimdi genç, dinamik, sporu seven, Adıyamanspor’u seven, gecesini gündüzünü Adıyamanspor’a ayıran, aramızdan tribünlerden gelen bir başkan işin başına geçti. Geçtiği günden bugüne gerek basından, gerekse de yönetim kurulu üyelerinden öğrendiğimiz kadarıyla şu ana kadar Hüseyin Koç başkanın haricinde ekonomik destek anlamında destek veren olmadı. Sayın valimizin, belediye başkanımızın, milletvekillerimizin ve bazı sivil toplum kuruluşunun destek ve çabaları takdire şayandır. Ancak bu takımın daha iyi yerlere gelmesi adına ciddi manada bir desteğin olması şart. O nedenle bu ilin bir ferdi olan, bu ilde yatırım yapmış değerli işadamlarımızın da bu işe el atmaları, ellerinden gelen desteği verme zamanı gelmiştir. Bu takım Allah muhafaza Bal Ligine düşerse, tekrar trilyonları harcasak bir üst lige çıkaramayız, çıksa bile şimdikinin kat kat fazlası para harcanması gerekir. Bildiğimiz kadarıyla, spora, eğitime, sağlığa ve benzeri hayır kurumlarına yapılan yardımlar vergiden düşmekte. O nedenle işadamlarımızın da bu yeni yönetime destek olması, takımımız Adıyamanspor’a sahiplenmesi gerekmektedir. Ara transfer döneminde Hüseyin Koç başkanın girişimleriyle takıma yedi futbolcu transfer edilmiş, bu futbolculara nakit bir şekilde peşinatları ödenmiş. Yeni transferlerin lisansları çıkarılması esnasında federasyona olan 99 Bin TL’lik borç yine Hüseyin Koç tarafından bankadan kredi çekilerek ödenmiş ve bu sayede yeni transferlerin lisanları çıkartılabilmiştir. Bu fedakarlık daha nereye kadar devam edecek bilmiyoruz. Her sezon başı Adıyamanspor protokol halinde Gaziantep’te sayın Abdulkadir Konukoğlu’nu, Kahramanmaraş’ta AKEDAŞ yetkililerini ziyaret edip, Adıyamanspor’a destek istemekteler. Sağolsunlar her yıl buralardan destek gelmekte. Yönetim kurulu üyesi birinden edindiğimiz bilgilere göre Sayın Konukoğlu bir yardım ziyaretinde şu ifadeyi kullanmış; ‘Adıyamanlı işadamlarımızı toplayın, onlar ne kadar yardım yapıyorsa ben iki katı yardım yapmaya hazırım’ demiş. Evet acı ama sayın Konukoğlu’nun ifadesi aynen bu şekilde olmuş. Taraftarlar olarak işadamlarımıza çağrıda bulunuyoruz, lütfen takımınıza sahip çıkın, tesisi ziyaret edin, maçlara gelin, kombine bilet alarak takımınıza destek verin. Çünkü başka Adıyaman, başka Adıyamanspor yok.

 

 

AdminAdmin