Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 15-05-2016 11:43   Güncelleme : 15-05-2016 11:43

YENİ HÜKÜMET KONAĞI BU YIL YAPILACAK

Çelikhan’a yeni hükümet konağı yapılması kesinleşti.

YENİ HÜKÜMET KONAĞI BU YIL YAPILACAK
2016 yatırım programına alınan Çelikhan Hükümet konağının önümüzdeki ay içerisinde ihale edilerek yapımına sonbahar’a doğru yapılması planladı.
TBMM başkan vekili Ahmet Aydın, Çelikhan’a yeni hükümet konağının yapılacağının müjdesini verdi.
TBMM başkan vekili Ahmet Aydın, Sitemiz editörüne yaptığı açıklamada, hükümet konağının 2016 yatırım programına alındığını ve 7.5 milyon (triliyon) ödenek ayrıldığını söyledi.
Çelikhan’ın Ak Parti hükümeti ile birlikte canlanmaya başladığını ve kalıcı hizmetlerin bir bir yapıldığını belirten Aydın, İlçe Jandarma Komutanlığının bitip hizmete girdiğini, İlçe Emniyet Amirliğinin inşaatının devam ettiğini ve şimdide Hükümet konağının yapılması için her türlü hazırlığın yapıldığını kaydetti.
Adıyaman Valisi Mahmut Demitaş’da sitemiz editörüne yaptığı açıklamada, hükümet konağının yatırım programına alındığını ve önümüzdeki ay içerisinde ihale yapacaklarını söyledi.
Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya Hükümet Konağının yatırım programına alınmasının Çelikhan için önemli olduğunu ve TBMM başkan vekili Ahmet Aydın bey ,Adıyaman Valisi Sayın Mahmut Demirtaş ve Milletvekillerine  katkılarından ötürü teşekkür ettiğini söyledi.
Çelikhan Belediye başkanı Mustafa Bulut ise Hükümet Konağının yatırım programına alınmasının önemli olduğunu ve Çelikhan’ın son derece modern bir hükümet konağına kavuşacağını söyledi.
Partimiz Milletvekillerinin ilçemiz için gösterdikleri hassasiyet oldukça bizleri mennun etmektedir. Başta TBMM başakn vekili Ahmet by olmak üzere tüm vekillerimize ve pattimizin her kademesine teşekkür ederim.
Malumunuz Çelikhan hükümet konağı 1960 lı yıllarda yapılmış ve deprem testi yapılarak binanın sağlıklı olmadığı ortaya çıkmıştı.
 
AdminAdmin