Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 05-12-2018 22:49   Güncelleme : 05-12-2018 22:49

Vali Pekmez’den Çelikhan Esnafına Ziyaret

Çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Çelikhan ilçesine giden Vali Aykut Pekmez, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çelikhan esnafı, Çelikhan Ziraat Odası Başkanlığı ile İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Vali Pekmez’den Çelikhan Esnafına Ziyaret

Çelikhan ilçesindeki esnaf ziyareti ile oda ziyaretlerinde Vali Aykut Pekmez’e Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Düzgün ve Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut eşlik etti.

İlçe halkının ve esnafının yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Vali Aykut Pekmez, ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bir süre sohbet edip iş durumunu sordu.

Esnaf ziyareti sonrası Vali Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Çelikhan Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Aykut Pekmez, Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Kaya ve yönetim kurulu üyeleriyle Çelikhan’ın en önemli gelir kaynağı olan tütün konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Ziraat Odası ziyaretinin ardından Vali Aykut Pekmez, Çelikhan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret ederek, başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti.

AdminAdmin