Cemiyet
Giriş Tarihi : 06-06-2016 19:42   Güncelleme : 06-06-2016 19:42

VALİ DEMİRTAŞ’TAN AGAD’A VEDA ZİYARET

Adana Valisi olarak atanan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti’ni (AGAD) ziyaret ederek, basın mensuplarıyla helalleşti.

VALİ DEMİRTAŞ’TAN AGAD’A VEDA ZİYARET
4 yıldan bu yana Adıyaman Valiliği görevini yerine getirerek, halktan takdir toplayacak projelere imza atan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, veda ziyaretleri kapsamında Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan’ı ve gazetecileri ziyaret etti.
“Gazeteciler bizi kendilerinden uzak görmediler”
Gazetecilerle uzun uzun sohbet eden Vali Mahmut Demirtaş, gazetecilerin ilin  gelişmesinde önemli bir role sahip olduklarını, 4 yıllık görevi süresinde yaptığı projelerde gazetecilerinde emeğinin olduğunu vurgulayarak,  “Adıyaman’a geldiğim günden bu yana güzel hizmetler yapmaya çalıştık. Bunları yaparken gazeteciler ile iyi diyalog içerisinde olduğumuz gibi sürekli olarak aile gibiydik. Yakın zamanda Adıyaman’dan ayrılacağım. Gazeteciler bizi kendilerinden uzak görmediler. Bizimle birlikte hizmet etme gayretinde oldular. Kalbini kırdığımız insanlar varsa haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. İlimizde güzel projeler gerçekleştirdik. Adıyaman’da 4 yıl içinde yüksek tempolu bir çalışmamız oldu. Sürekli olarak koşuşturduk. Adıyaman’ın geleceğiyle ilgili 50-100 yılını ilgilendiren projeler yaptık. Bunları yaparken heyecan duyduk, hem de mutlu olduk. Beni hizmet etme noktasında destekleyen gazeteci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Vali Demirtaş, Adıyaman’da önemli yatırımlar yaptı”
AGAD Başkanı İbrahim Aslan’da, Vali Mahmut Demirtaş’ın Adıyaman’a başta eğitim olmak üzere birçok alanda hizmetin gelmesinde çaba sarf ettiğini belirterek, “Dört yıllık hizmetlerinden dolayı Valimiz Mahmut Demirtaş’a teşekkür ediyorum. Valimiz Mahmut Demirtaş, ilimize geldiği günden itibaren özellikle eğitim noktasında Adıyaman’da önemli yatırımlar yaptı. Görev süresince halkla bir oldu, basınla iyi ilişkiler kurdu. Toplumun her kesimine eşit mesafede durdu. Sorunların çözümü noktasında ciddi çalışmalar yaptı. Kendisinin gitmesinden dolayı üzülüyoruz. Yeni görevinde de başarılar diliyorum. Valimizin Adana’ya tayinin çıkması hem bizleri sevindirdi hemde üzdü. Valimizin bir yıl daha ilimizde kalmasını bekliyorduk. Beşpınar projesi başta olmak üzere yarım kalan projelerin tamamlanması bundan sonra ilimize gelecek olan Valimize nasip olacaktır. Valimize Adana’daki yeni görevinden ötürü başarılar diliyorum. Basınla olan diyaloglarından dolayı tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
AdminAdmin