Sivil Toplum
Giriş Tarihi : 03-05-2019 00:18   Güncelleme : 03-05-2019 00:18

Ulaştırma Memursen Başkanı Çelikhan'ı Ziyaret Etti

Ulaştırma Memursen Başkanı Kenan Çalışkan ve heyeti Çelikhana gelerek kamuoyunda sıkça dilendirilen 3600 ek gösterge ile ilgili Memursen ilçe başkanı Abdurrahman Üzümcü ile fikir alışverişinde bulundu.

Ulaştırma Memursen Başkanı Çelikhan'ı Ziyaret Etti
Ulaştırma Memursen Başkanı Kenan Çalışkan ve heyeti Şanlıurfada gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamaları sonrası Adıyaman Ulaştırma Memursen yönetimini ziyaret etti. Adıyaman havalimanı çalışanları ile  bir araya gelen heyet, toplu sözleşmede dile getirilecek talepler hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Kenan Çalışkan ve heyeti burdan Çelikhan'a geçerek kamuoyunda sıkça dilendirilen 3600 ek gösterge ile ilgili Memursen ilçe başkanı Abdurrahman Üzümcü ile fikir alışverişinde bulunduktan sonra ilçemizin simgesi olan Çat Barajı ve yüzen adaları hakında bilgi aldıktan sonra, heyet  Malatya Ulaştırma Memursen başkanlığının düzenlemiş olduğu toplantıya katılmak üzere ilçemizden ayrıldı.
Adıyaman Ulaştırma Memursen Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mehmet Kartal açıklamasında: "Ulaştırma Memursen Başkanı Kenan Çalışkan ve heyetine bu nazik ziyaretlerinde dolayı Adıyaman ulaştırma memursen adına teşekür ederiz." dedi.
AdminAdmin