Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 02-02-2017 00:02   Güncelleme : 02-02-2017 00:02

TİPİ NEDENİ İLE ZOR ANLAR YAŞANIYOR!

Çelikhan ilçesinin Malatya ile ulaşımını sağlayan karayolunda, Mahsur kalan onlarca araç,Çelikhan Belediyesi, Karayolları ve Jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

TİPİ NEDENİ İLE ZOR ANLAR YAŞANIYOR!
Dün yağan kar yağışının ardından akşam saatlerinde rüzgar ile beraber çıkan tipi Çelikhan - Malatya karayolunda aksamalara neden oldu.
Sabah saatlerinden itibaren yolun tipi nedeni ile kapandığı ihbari alan Karayolları yol açma çalışması başlattı. Yolda mahsur kalan vatandaşlar,Çelikhan Belediyesi ve Çelikhan İlçe Jandarma Komutanlığında arayarak  yardım talebinde bulundular.
Çelikhan Belediyesine ait iş makinesi, Karayolları yol açma araçları ve Jandarma Komutanlığı ile Kaymakamlığa ait araçlar yolda mahsur kalan sürücüleri kurtarmak için seferber oldular. Çelikhan-Malatya  karayolunun çeşitli bölgelerinde mahsur kalan araçlar teker teker kurtarılarak, Yeşilyurt girişi ve Çelikhan girişi Emniyet yetkilileri tarafından yol trafiğe kapatıldı.
Çelikhan Kaymakamlığına vekaleten Bakan Tut Kaymakamı Mehmet Aksu,  yaptığı açıklamada yolu iki taraflı trafiğe kapattıklarını, yolda mahsur kalan tüm sürücülerin kurtardıklarını  söyledi.
 
AdminAdmin