Kaymakamlık
Giriş Tarihi : 24-12-2014 10:00   Güncelleme : 24-12-2014 10:00

Sivil Toplum Kaymakam’a Bilgi Verdi

Çelikhan’da bulunan sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarları Karmkuk içme suyu konusunda Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya’yı bilgilendirdiler.

Sivil Toplum Kaymakam’a Bilgi Verdi

Kaymakamlık makamında bir araya gelen heyet adına bilgilendirme yapan platform sözcü yardımcısı Ramazan Yıldız, süreci anlattı.

2004 yılından günümüze kadar oluşan süreç hakkında bilgi veren Yıldız, Çelikhan’ın köyleri ile bir bütün olduğunu Çelikhan’ın da içme suyuna ihtiyacı olduğunu ve köylülerinde mağdur olmadığını dil getirdi.

Köylünün her konuda arkalarında olduğunu dile getiren Yıldız, Ancak ilçenin içme suyu ihtiyacı olduğunu ve sulama dönemi dışında suyun alınacağını söyledi.

Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, devletin ve hükümetin ilçedeki temsilcisi olduğunu, köyünün sorunlarının çözümünün birer bir en önemli muhatabı olduğunu belirterek, mahkemenin vermiş olduğu kararı uygulamak zorunda olduğunu  söyledi.

 

Köylerin bütün sorunlarının çözümü için kaymakamlık olarak gereken her şeyi yapacağını ifade eden Kaymakam Kaya, yarın öbür gün köylümüzün mağdur edileceği bir durum olmayacağını olursa dahi kanunun gereğini yerine getireceğini ifade etti.

stkler.-kaymakam--(5)-(600-x-400).jpg

AdminAdmin