Kaymakamlık
Giriş Tarihi : 18-03-2015 15:17   Güncelleme : 18-03-2015 15:17

Şehitler Günü

“Şehitler Günü” dolayısıyla Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya 17 Martta Şehit Ailelerini ve Şehitlikleri ziyaret etti.

Şehitler Günü

Ziyaretlere Garnizon Komutanı Üsteğmen Cenk Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve kurum amirleri  katıldı. Çelikhan merkezdeki şehit ailelerden sonra şehit mezarlıkları ziyaret edildi.  Dualar okunup karanfil bırakıldı. Merkezdeki programdan sonra Aksu köyündeki şehit Köy Koruyucusunun ailesi ve şehitliği ziyaret edildi.

18 Mart 2015 tarihinde saat 08:15 te Atatürk Büstü önünde Çelenk Koyma Töreni yapıldı. Çelenklerin konulmasının akabinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Çelenk Koyma Törenine Çelikhan Kaymakamı  Adem Kaya, Garnizon Komutanı Üsteğmen Cenk Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Bulut , kurum amirleri, askeri erkan ve okul müdürleri katıldı.

Çelikhan Kaymakamı Sayın Adem Kaya Şehitler Günü dolaysıyla yayınladığı mesaj:

 

“18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. yıldönümü vesilesiyle idrak ettiğimiz Şehitler Günü, bütün şehitlerimizin ve gazilerimizin zaferinin simgesi olmuştur. Şehitlerimizle iftihar ediyoruz. Çünkü onlar ülkemize, milletimize ve vatanımıza onur, özgürlük, bağımsızlık ve özgüven bağışladılar. Şehitlerimiz bizim inancımıza göre hayattalar ve yaşattıkları yüce değerlerle bizlere hayat veriyorlar. Onların özverilerini, bu vatanın bağımsızlık ve özgürlüğü için gösterdikleri fedakarlıkları şükranla anıyor, tüm şehitlerimizin ruhlarını selamlıyor, onların önünde saygı, takdir ve övgüyle eğiliyoruz.”

AdminAdmin