Taziye
Giriş Tarihi : 09-06-2012 18:51   Güncelleme : 09-06-2012 18:51

Rektör’den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Talha Gönüllü, Şehit Ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Rektör’den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Talha Gönüllü, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde zanlıları kovalarken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Yerlikaya'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Talha Gönüllü, Beraberinde, Fen Bilimleri enstitüsü Müdürü Doç.Dr. Mustafa Özden ile birlikte Şehit Babası Mehmet Yerlikaya ve şehit yakınlarına baş sağlığı diledi. Çelikhan taziye evinde bulunan taziye yerine gelen Prof Gönüllü, burada, şehitlik mertebesi hakkında bilgiler vererek, şehit babasını teselli etti.

Şehitlik mertebesinin herkese kısmet olmayacağını belirten rektör Gönüllü konuşmasında şunları kaydetti:

''Mehmet kardeşimiz, görev başında zanlıların peşinden gider iken kaza geçirmiş ve hakka yürümüştür. Şehidimize Allah'tan rahmet babası, eşi, çocukları ve ailesi ile yakınlarına yüce Allah'tan sabır diliyorum. Şehitlik mertebesine ulaşmak sadece vatan ve Millet için savaşmaktan geçmiyor. İki kişinin kavgasını ayırmaya çalışan birinin vefat etmesi de şehitliktir. Şehitlik mertebesine ulaşmak büyük bir şeref ve onurdur.''dedi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Talha Gönüllü'nün taziye yerine gelmesi sırasında, Fen Bilimleri enstitüsü Müdürü Doç.Dr. Mustafa Özden, Çelikhan Kaymakamı Murat Uz, Belediye Başkanı Mehmet Bora, Ak parti İlçe Başkanı Mustafa Bulut, Adıyaman Üniversitesi rehberlik ve psikolojik ana bilim dalı başkanı Yrd. Doç.İbrahim Yerlikaya ve şehit yakınları hazır bulundu.

Haber: Mustafa Aloğlu

rektor-sehit-taziyesi-(3)-(450-x-300).jpg

AdminAdmin