Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 07-06-2018 13:04   Güncelleme : 07-06-2018 13:04

MHP Milletvekili Adayı Çelikhan’da Yoğun İlgi İle Karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi MDK Üyesi ve Adıyaman Milletvekili Adayı Selim Çakır, Parti binasını ziyaret etti.

MHP Milletvekili Adayı Çelikhan’da Yoğun İlgi İle Karşılandı

Cumhur İttifakı “Millet Aklı” sloganıyla yola çıkan Adıyaman MHP 1. sıra milletvekili adayı Selim Çakır Çelikhan’da yoğun ilgi ile karşılandı. 24 Haziranda yapılacak olan seçim çalışmalarını sürdüren Çakır, parlamentoya girmek için vatandaşlardan destek istedi.
Milletvekili Adayı Selim Çakır, parti binasından ayrılarak İlçe Başkanı Mehmet Çitil ve yönetimi ile beraber kamu kurumlarını ve ilçe esnaflarını tek tek ziyaret ettiler.
İlçe’de gün boyu seçim çalışmalarını yürüten çakır, vatandaşlara hizmet projelerini anlatırken, bir yanda da tütün için gereken çalışmaların yapılacağını belirtti.
MHP Milletvekili Adayı Selim Çakır, yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti:
“24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde milletvekili olursam Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilk yapacağımız iş Çelikhan’ın tütün sorununu TBMM de gündeme getirip tütün için gereken yasal zemin ve çözüme kavuşturana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Çakır, “Son bir senedir çiftçilerimizin tütün için ne kadar büyük sıkıntılar çektiğini hepsini biliyoruz. O yüzden 24 Haziran seçimlerinde halk bizi milletvekili seçip parlamentoya gönderirse yapacağım ilk işim, tütün deki 3 yıllık hapis cezasını kaldırılması için mücadele edeceğim. Bu konuda çiftimizin hiç şüphesi olmasın ki onlar için bu mücadeleyi sürdüreceğim.  Çiftçilerimiz rahat edebileceği şeklinde tekrar eskisi gibi ekinlerini dikip, kaldırıp ve kendileri satacaklar. Çelikhan adayı olarak halkımız için hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağım” dedi

AdminAdmin