Kaymakamlık
Giriş Tarihi : 24-07-2020 00:02   Güncelleme : 24-07-2020 00:02

Kaymakam Demirdağ Onuruna Veda Yemeği Verildi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Elazığ Vali yardımcılığına atanması sebebiyle Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ onuruna veda yemeği verildi.

Kaymakam Demirdağ Onuruna Veda Yemeği Verildi
        Tokgöz Düğün Salonu'nda Kaymakam Abdullah Demirdağ onuruna verilen veda yemeğine; Belediye Başkanı Mustafa Bulut, İlçe Emniyet Amiri Hacı Bayram Arpacı, siyasi parti başkanları, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yemek programının ardından Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve Çelikhan'da çalışan memurlar adına Memur-Sen İlçe Temsilcisi Abubekir Siret Altın, Kaymakam Aldullah Demirdağ’a plaket takdim etti.

 Çelikhan HEM Müdür yardımcısı Ali Ayaz ise işlemeli Türk bayrağını Kaymakam Demirdağ’a hediye etti.

 
      Belediye Başkanı Bulut, yaptığı konuşmada, "İlçe Kaymakamımız Abdullah Demirdağ ile iki sene beraber çalıştık. Bu süre içerisinde kaymakam bey kamu kuruluşları ve vatandaşlarla daha iyi bir diyolog içinde oldu. Çalıştığımız bu süre zarfında kendilerinden çok memnun kaldık. iki yıllık bu süreçte Kaymakamlık ve Belediye olarak proje çalışmalarını değerlendiren Bulut, dedikodunun olmadığı yerde iş güvenliği ve hizmet çalışması çok olur. Ama bir yerde dedikodu varsa çalışmada olmaz ve o ilçenin yöneticileri başarılı da olamaz. Bu sene altyapı çalışmalarına başladık. Kanalizasyon ve yağmursuyu çalışması ile doğalgaz çalışmasının altyapısını bitireceğiz. Bizler hizmet adına ilçemiz için gereken çalışmayı yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kaymakam Abdullah Demirdağ ise pandemi süresi içinde vatandaşlarımızla fazla bir araya gelmediklerini belirterek, "Birlik ve beraberliğimiz inşallah her zaman daim olacak ve bu süre içerisinde bilmeyerek kalbini kırdığım vatandaşlarımız varsa da kendisilerinden özür dileyerek haklarını helal etmelerini istiyorum. İnşallah gelen kaymakam ardaşımız da eksik kalan proje ve hizmetlere devam eder.” dedi.




 
AdminAdmin