Mesaj
Giriş Tarihi : 01-05-2022 22:29   Güncelleme : 01-05-2022 22:29

Kaymakam Abdullah ARSLANTÜRK'ün Ramazan Bayramı Mesajı

Çelikhan Kaymakamı Abdullah ARSLANTÜRK Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Abdullah ARSLANTÜRK'ün Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Arslantürk mesajında:

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı güzel anılarla geride bırakıyor ve Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar; milli, insani ve dini değerlerimizin ve bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, sevgi, saygı ile hoşgörünün arttığı ve toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.
Ramazan Bayramı’nda, başta anne ve babalarımız, kardeşlerimiz ve akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım. Onları ziyaret ederek ve hasbihal ederek birlik, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirelim. Ayrıca yaşlıları, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı, yetim ve öksüzleri de bayramda unutamayıp onlara elimizden geldiğince destek olarak daha güzel bir bayram geçirmelerine vesile olalım.
Bayram sevincinin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için bütün vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını, emniyet kemeri kullanmalarını, daha dikkatli ve sorumlu davranmalarını temenni ve tavsiye ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Aziz Şehitlerimizin aileleri ve Kahraman Gazilerimiz olmak üzere Çelikhanlı hemşerilerimizin, Milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; bayramın ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
Ramazan Bayramımız neşe olsun, sağlık olsun, mübarek olsun.
Çelikhan Kaymakamı
Abdullah ARSLANTÜRK
AdminAdmin