Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 13-08-2019 00:51   Güncelleme : 13-08-2019 00:51

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Çelikhan ilçesi Pınarbaşı Ortaokulunda, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz'ün başkanlığında gerçekleşen İlçe Müdürleri toplantısına; 8 İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Toplantıda, 2023 Eğitim Vizyonu, Akademik Başarıyı Artırma Yönergesinin değerlendirilmesi, Tasarım ve Beceri Atölyelerinin il genelinde yaygınlaştırılması, LGS analiz sonuçlarının değerlendirilmesi, YKS sonuçlarının değerlendirilmesi, Ortaöğretim okullarında nakil iş ve işlemlerinin hassasiyet ile takip edilmesi ile ilgili konular görüşüldü.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, ilçe müdürlerimize hitaben; eğitim öğretim hizmetlerinin yürütülmesinde ilçe milli eğitim müdürleri olarak üzerlerine büyük görev düştüğünü belirterek, ilçe başarısının yükseltilmesi için ekip ruhu ile hareket etmelerinin önemini vurguladı.

Alagöz ayrıca ilçe milli eğitim müdürlerimizin yapılan faaliyetlerin yürütülmesinde ve koordinasyonun sağlanmasında gerekli hassasiyeti göstereceklerine inandığını dile getirdi.

Toplantıda ayrıca, ilçe milli eğitim müdürlerinin ilçelerine dair ihtiyaç ve sorunlarını dinleyerek, giderilmesi yönünde alınacak tedbirler konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Toplantı,Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz'ün iyi dilek ve temennileri ile son buldu.

AdminAdmin