Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 10-09-2016 10:32   Güncelleme : 10-09-2016 10:32

İLÇE GİRİŞİ GENİŞLETİLİYOR

Çelikhan’ın ilçe girişi Karayolları bölge müdürlüğü tarafından genişletiliyor

İLÇE GİRİŞİ GENİŞLETİLİYOR
Çelikhan ana girişi olan Çinçin deresi ile Adıyaman – Malatya karayolu bağlantısı ( mezarlık) Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut’un girişimleri sonucu Karayolları tarafından genişletiliyor.
Belediye başkanı ve Kaymakam’ın girişimleri ile geçen yıl yola kaldırım çalışması yaptırılmış bu yıl ise yol genişletme çalışması yapılıyor.
1200 metre olan yolun iki gidiş iki geliş olması planlanırken yolun ilçe tarafından çıkışta sağ tarafında 8 bin metre küp taş duvar örülecek.
Konu hakkında açıklama yapan Kaymakam Adem Kaya, Karayolları bölge müdürü ve Çelikhan Belediye başkanına teşekkür ettiğini söyledi.
İlçenin girişinin güzel bir görünüme kavuşacağını belirten Kaymakam Adem Kaya, hizmet etmek için mesai gözetmeden çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Çelikhan halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu söyleyen Kaymakam Kaya, görev süresi boyunca hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.
Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise yaptığı açıklamada uzun emek ve uğraş sonucu bu yolun kara yolları bölge müdürlüğü tarafından projelendirilip ihale edildiğini  ve yolun genişletilmeye başlandığını söyledi.
Kaymakam Adem Kaya başta olmak üzere Karayolları bölge müdürü ve tüm teknik heyetine teşekkür ettiğini belirten Başkan Bulut, Ak Parti iktidarı ile hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.
Yolda yapılan çalışmaları gören vatandaşlar,  Bürokrasi,siyaset ve medya temsilcilerinin birlikte hareket etmeleri sonucu ilçenin son yıllarda hizmet almaya başladığını belirttiler.




 
 
AdminAdmin