Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 08-08-2021 20:33   Güncelleme : 08-08-2021 20:33

İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİNDEN ÇELİKHAN'A ZİYARET

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Fatih Olgun ve Hamza Özçelik, Çelikhan İlçesini ziyaret ederek burada köylerde ki çalışmaları değerlendirmek ve takip etmek için İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Kan ve Emre Bakırcı ile bir araya geldiler.

İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİNDEN ÇELİKHAN'A ZİYARET

Daha sonra İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut'u makamında ziyaret ettiler. Burada köylerin genel ihtiyaç ve talepleri değerlendirilerek ileriki süreçte yapılacak hizmetlerin istişaresi yapıldı. 

Buradan İlçe merkezde Çelikhan Belediyesinin takibinde bulunan ve hayırseverler tarafından yaptırılan "15 Temmuz Millet Şehitleri Camisinin" inşaat alanını gelerek, bu güzel eseri yerinde gördüler. 

Burada Çelikhan köylerindeki hizmetleri değerlendiren Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, çalışmalarının aralıksız bir şekilde ve imkanlar dahilinde devam ettiğine vurgu yaptı

" İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Fatih Olgun ve Hamza Özçelik ile beraber Çelikhan İlçemizi ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile bir araya gelme fırsatı bulduk.  Başkanı ve Meclis Üyeleri ile birlikte ilçemize bağlı köylerimizdeki hizmetleri, ihtiyaç ve talepleri görüşerek istişarelerde bulunduk. Daha sonra ilçemiz için gerçek manada önemli bir eser olan ve ismi ile de müsemma olan 15 Temmuz Millet Şehitleri Camisinin inşaat alanını gezerek, bu güzel mimarinin yapımına şahit olduk. Rabbim bu camii inşaatının yapımında ve takibinde emeği geçen herkesten razı olsun. Tabi köylerimizi de her fırsatta konuştuk. Çelikhan İlçemizde 20 köy ve 23 mezra ile toplamda 43 yerleşim yeri bulunmaktadır. İlçemize bağlı köylerimizde içme suyu problemi bulunmamaktadır. Bununla beraber 18 köy ve 11 mezramızın altyapısı mevcut ve köylerimizin büyük bir bölümünde Küçük Ölçekli Tarımsal Sulama Havuzu ve Kapalı Sulama Hattı bulunmakla birlikte kalan diğer köylerimizin de aynı şekilde yapılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çelikhan İlçemizin köylerinde 1. ve 2. derecede 96 kilometrelik asfalt yol bulunmakta ve her yıl İl Özel İdaresi olarak bu yollarımızın bakım ve onarımı düzenli olarak yapılmaktadır. Malumunuz Çelikhan İlçemizin köy yolları dağlık bir arazide bulunduğundan dolayı, yer yer istinat duvarı çalışmalarımız yapılmıştır. Akabinde köy yollarında ihtiyaca göre menfez ve köprüler bulunmakla birlikte çetin kış şartlarının hakim olduğu ilçemizde anında müdahale etmek üzere hem bakım evi hem de gerekli araç ve gereçlerimiz buraya has çalışmak suretiyle 7/24 bekletilmektedir. Aynı zamanda köylerimizde haşere ile mücadele kapsamında düzenli olarak ilaçlama çalışmaları yapılmakta. Köylerimizde çöp toplama uygulamasının tamamen yerleştirilmesi için şu an için köylerimize çöp konteynırı dağıtımı yapıldı. Köylerimizin büyük bir bölümünde taziye evleri vardır. Bizler İl Özel İdaresi olarak, İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte hiçbir ayrım söz konusu olmadan, imkanlarımız doğrultusunda çalışmalarımıza ivedilikle devam ediyoruz. Allah'ın izniyle ve büyük bir ekip ruhuyla, İl Genel Meclisimizin kararı, Valimizin onayı, Milletvekillerimizin ve KÖY-DES yatırımlarıyla ve Genel Sekreterimiz Sami Işık'ın sevk ve idaresiyle, diğer ilçelerimizde olduğu gibi Çelikhan İlçemizin köyleri için var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçe merkezde göstermiş olduğu emek ve çabaların aynısını köylerimiz içinde gösteren ve hiçbir ayrımı dahi gözetmeyen Belediye Başkanı Mustafa Bulut'un kırsal için göstermiş olduğu çabaya şahidiz. Emek ve gayretlerinden dolayı Başkana çok teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise ziyaretlerinden dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan'a ve İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür etti. " Öncelikle İlçemizi ve aynı zamanda bizleri ziyaret ederek onurlandıran İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan'a, İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Fatih Olgun ve Hamza Özçelik'e teşekkür ederim. Köylerimizde yapılan hizmetler için, Çelikhan İlçesine bağlı köylere ve bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı halkımız adına Valimiz Mahmut Çuhadar'a, Milletvekillerimize, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan'a ve İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür ederim. Her zaman destekleriyle bizlerin gücüne güç katmışlardır. Ben tekrardan Başkan ve Meclis Üyelerine ziyaretlerinden ve istişarelerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kendilerine başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin