Cemiyet
Giriş Tarihi : 12-12-2017 14:53   Güncelleme : 12-12-2017 14:53

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan’ı makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret
Mehmet Can Erdoğan, gerçekleştirdiği ziyarette basının önemine dikkat çekerek, yaptıkları hizmetleri anlatarak; “2017 yılımız yatırımlarımızla dolu dolu geçti. Normal bütçe, ek bütçe ve KÖYDES’leiçme suları sıkıntısını giderdik. Önümüzdeki yıl bu gibi sıkıntıların yaşanmaması için önlemlerimizi aldık. Yol yapım çalışmalarıyla ilgili olarak çalışmalarımız halen devam ediyor. Yol konusunda bütün sıkıntıları gidermiş olduk. Alt yapı çalışmalarımızda devam ediyor. Köylerdeki camilerimiz için almış olduğumuz bankların dağıtımını da gerçekleştirdik. Proje kapsamında mesire alanlarımız için de çalışmalarımız devam etmekte. Kilitli parke taşı konusunda da iyi bir noktadayız. Çalışmalarından ötürü bütün emektarlara teşekkür ediyorum. Basınımız hem çalışmalarımızı yakından takip ediyor, hemde bu çalışmaları kamuoyuna yansıtıyor. 2018 yılı yatırım programını geçen hafta bitirdik. Önceliklerimiz yol ve alt yapıdır. Borçlanmaya gittik. 60 milyon TL’lik rakamla çalışmalarımız yapılacaktır. Hedefimiz 2019 yılı içerisinde köylerimizi modern bir hale getirmektir.Bizim tek hedefimiz köy ve şehirler arasında bir farkın olmamasını sağlamaktır. Yapmış olduğumuz çalışmalarla köylerimizde kilitli parke ve alt yapı konusunda önemli projelerimizi hayata geçirmiş olduk. Modern taziye evlerinin yansıra alt ve üst yapı konusunda da ödenek sıkıntılarımız yoktur. 2018-2079 yılları arasında yapacağımız hizmetler için borçlanmaya gittik. İl Genel Meclisi üyelerimizin yoğun çabalarıyla güzel hizmetler ilimize kazandırılıyor. Bu hizmetlerin ilimize kazandırılmasında TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın başta olmak üzere milletvekillerimiz Adnan Boynukara’ya, Salih Fırat’a, İbrahim Halil Fırat’a, Valimiz Nurullah Naci Kalkancı’ya, İl Genel Meclisi üyelerimize ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.”
AGAD Başkanı İbrahim Aslan ise ilimize kazandırılan yatırımlarda İl Genel Meclisi’nin önemine vurgu yaparak; “İl Genel Meclisi’nin yapmış olduğu çalışmalarla en ücra yerleşim alanlarına hizmet götürülmekte. Bu nedenle İl Özel İdaresi çok önemli bir kurumdur. Bu meclisin üyelerini halk seçtiği için bu kurul en önemli ve en üst kuruldur.İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan’ın göreve geldiği günden bu yana çalışmalarından ötürü kendisine teşekkür ederiz. Halka giden hizmetle halkın sorunları son bulmuş oluyor. Halkın sorunlarına çözüm bulunmadığı vakit bu sorunlar herkese yansıyor. Bu sorun ilimizin gelişmemesi için en belirgin sorun olarak toplumun karşısına çıkıyor. 2018 yılı içerisinde özellikle Gerger, Çelikhan, Sincik, Samsat ve Tut ilçelerine hizmet götürmek noktasında biraz daha öncelik verilmeli. Kahta, Gölbaşı ve Besni ilçelerine daha fazla hizmet götürülmeli. 2017 yılı içerisinde bu ilçelerimize hizmet götürüldü.2018 yılı içerisinde de aynı şekilde hizmetlerin devam etmesini temenni ediyoruz.TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın başta olmak üzere milletvekillerimiz Adnan Boynukara’ya, Salih Fırat’a, İbrahim Halil Fırat’a, Valimiz Nurullah Naci Kalkancı’ya yaptıkları hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. AGAD olarak her zaman İl Genel Meclisi’nin yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Başkan Mehmet Can Erdoğan’a bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
AdminAdmin