Kaymakamlık
Giriş Tarihi : 07-06-2016 01:30   Güncelleme : 07-06-2016 01:30

VALİ DEMİRTAŞ, VEDALAŞTI

Son Valiler Kararnamesi ile Adıyaman Valiliğinden Adana Valiliğine atanan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, kent genelinde gerçekleştirdiği veda ziyaretlerine Sincik ve Çelikhan ilçeleriyle devam etti.

VALİ DEMİRTAŞ,  VEDALAŞTI
İlk olarak Sincik ilçesine giden Vali Mahmut Demirtaş, Sincik Hükümet Konağı önünde Kaymakam Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mehmet Korkut ile kamu kurum ve kuruluş amirleri tarafından karşılandı.
 
Karşılama sonrası Kaymakamlık Makamına geçen Vali Mahmut Demirtaş, ilçe kaymakamı ve çalışanlarıyla vedalaşarak, helallik istedi.
 
Sincik Kaymakamlığı önünde hatıra fotoğrafı çektiren Vali Mahmut Demirtaş, buradaki ziyaretin ardından Sincik Belediyesini ziyaret etti. Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Sincik ilçesine yaptığı hizmet ve katkılardan dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a Fahri Hemşehrilik Beraatı takdim etti.
 
Sincik Ziyaretinin ardından Çelikhan ilçesine giden Vali Mahmut Demirtaş, İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Bulut ile kurum müdürleri tarafından karşılandı.
Sincik ve Çelikhan İlçe Kaymakamları, Vali Mahmut Demirtaş’la görev yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, ilçelerine yaptıkları katkı ve sağladıkları hizmetlerden ötürü Vali Demirtaş’a şükranlarını sundu.
 
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretlerde Vali Mahmut Demirtaş, görev yaptığım süre zarfında herkesle güzel hizmet ve çalışmalar yaptıklarını belirterek, helallik istedi.
AdminAdmin