Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 03-10-2019 01:33   Güncelleme : 03-10-2019 01:33

Pınarbaşı ile Mersin Yenişehir Kardeş Oldu

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde verdiği sözü tuttu ve Pınarbaşı Belediyesi ile Mersin Yenişehir Belediyesi kardeş belediye oldu.

Pınarbaşı ile Mersin Yenişehir Kardeş Oldu
Tutdere 17 Mart tarihinde CHP Pınarbaşı seçim bürosunda yaptığı konuşmada: "CHP olarak 31 Mart seçimlerinden sonra Pınarbaşı Belediyesini zengin bir Belediye ile kardeş Belediye yapıp hak ettiği hizmetleri getireceğiz. Küçük belediyelerin bütçeleri kısıtlı olduğu için CHP olarak batıdaki zengin Belediyelerle, doğudaki kısıtlı bütçeleri olan Belediyeleri kardeş belediye yapıyoruz. Sizler de yetkiyi Mahmut başkana verdiğinizde sizlere söz veriyorum benim de seçim bölgem olduğu için en zengin Belediyelerden biriyle sizleri kardeş Belediye yapacağım. Çünkü burası hizmet açısından geri kalmış bir Beldemiz. Hep birlikte hak ettiği yere getireceğiz inşallah." demişti.

Seçimi, CHP'li Mahmut Alan kazandıktan sonra verilen sözlerden ilki tutuldu ve Çelikhan İlçesine bağlı Pınarbaşı Belediyesi ile Mersin Yenişehir Belediyeleri imzalanan protokol kapsamında kardeş belediye oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Pınarbaşı Belediye Başkanı Mahmut Alan:
"Denizli Milletvekilimiz ve ‪Genel Başkan Yardımcımız Gülizar Biçer KARACA , Mersin Milletvekilimiz Alpay ANTMEN, Adana Milletvekilimiz Müzeyyen ŞEVKİN, Hatay Milletvekilimiz Suzan ŞAHİN ve Adıyaman Milletvekilimiz Abdurrahman TUTDERE ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap SEÇER ve Mersin Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah ÖZYİĞİT ile yaptığımız görüşmeler ve çalışmalar sonucunda Adıyaman Milletvekilimiz Abdurrahman TUTDERE' nin öncülüğü ve Genel Başkan Yardımcımız Gülizar Biçer KARACA nın desteğiyle Mersin Yenişehir Belediyemiz ile Kardeş Belediye Protokolü imzaladık. Bu çalışmamızın her iki belediyemize de hayırlı olmasını diliyorum. Bu çalışmalarımızda emeği geçen herkese Beldem ve şahsım adına teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. " dedi.


AdminAdmin