Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 24-05-2018 11:56   Güncelleme : 24-05-2018 11:56

Çelikhan Spor Müdürlüğüne Yeni Atama

Çelikhan İlçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne Bayram Perihan atandı.

Çelikhan Spor Müdürlüğüne Yeni Atama

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Figen Adıyaman Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı.

Figen’den boşalan kadroya Bayram Perihan görevlendirildi.

1972 Adıyaman Sincik doğumlu olan Bayram Perihan, ilk ve ortaöğretimini Sincik ilçesinde ve Liseyi ise Malatya Fatih Lisesinde okudu.

2001 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psokolojı Danışma Ana Bilim dalından mezun oldu. Elazığ Sivrice Cumhuriyet İlkokulunda rehber öğretmeni olarak göreve başlayan Perihan, sırasıyla Malatya Topsöğüt İlkokulu, Malatya TOKİ İlkokulunda rehber öğretmeni olarak çalıştı.

2014-2015 yılında Malatya Akçadağ Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne, 2015-2017 yılı arasında Malatya Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğünde Kamp Eğitimi Merkezinde Okçu Eğitimini tamamladıktan sonra 2017-2018 yılında Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak çalıştı. Son olarak yapılan görevlendirmeyle Çelikhan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne Müdür olarak atandı.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bayram Perihan, İlçede yapılan spor eğitiminde elinden gelen hizmetleri yapacağının altını çizdi.

 


Kaynak:PHA
AdminAdmin