Güncel
Giriş Tarihi : 31-10-2021 21:47   Güncelleme : 31-10-2021 21:47

Çelikhan Eski Kaymakamı Adem Kaya, Türkiye Tenis Federasyonu yönetim kuruluna seçildi.

Türkiye Tenis Federasyonunun 5. olağan genel kurulunda mevcut Başkan Cengiz Durmuş güven tazeleyerek yeniden seçilirken, lisanslı tenis sporcusu olan Demirci Kaymakamı Adem Kaya'da yönetim kurulunda yer aldı.

Çelikhan Eski Kaymakamı Adem Kaya, Türkiye Tenis Federasyonu yönetim kuruluna seçildi.
Demirci ve Adıyaman'da tenis sporunun gelişmesine büyük katkı sağlayan Kaymakam Adem Kaya, daha önce görev yaptığı Adıyaman'da Türkiye Tenis Federasyonu il temsilciliği görevinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Demirci Belediyesi işbirliği ile ilçede tam donanımlı 5 tenis sahası gençlere hizmet verirken ilçede 78 bayan, 78 erkek olmak üzere 156 lisanlı tenis sporcusu bulunuyor.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Kaymakam Adem Kaya'yı arayarak Tenis Federasyonu yönetim kuruluna seçilmesinden dolayı tebrik etti.

10 yıldır profesyonel olarak tenis sporu ile ilgilenen Demirci Kaymakamı Adem Kaya yaptığı açıklamada " Tenis Federasyonunun 5. olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Federasyon Başkanı Cengiz Durmuş'a çok teşekkür ediyorum. Tenis sorununun daha çok yaygınlaşması için çalışacağız. Demirci'de de son 2 yılda tenis sporuna olan ilgi arttı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Manisa Valimiz Yaşar Karadeniz'in destekleri ile Demirci'ye birçok spor tesisi yatırımı yapıldı. Demirci'de sporun gelişmesine büyük katkı veren Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a da teşekkür ediyorum. Belediyemiz ile işbirliği ile ilçemizde Türkiye Tenis Federasyonu Demirci Akıncıları Büyükler Yaz Kupası, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Tenis Türkiye Şampiyonası, Veteranlar Tenis Turnuvası ve Türkiye Tenis Federasyonu Cumhuriyet kupası büyükler hafta sonu tenis turnuvaları düzenledik. Demirci'de 6 spor branşında 1772 sporcumuz spor faaliyetlerinden yararlanıyor " dedi.
AdminAdmin