Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 11-11-2020 19:31   Güncelleme : 11-11-2020 19:31

Çelikhan'da Ağaç Dikme Etkinliği Düzenlendi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Geleceğe Nefes" temalı ağaç dikme seferberliği kapsamında, Çelikhan'da fidanlar toprakla buluşturuldu.

Çelikhan'da Ağaç Dikme Etkinliği Düzenlendi
Tüm yurtta Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilen 11 Kasım günü saat 11:11’de Türkiye genelinde 2023 noktayla eş zamanlı olarak, Çelikhan Mirsu Mesire Alanında gerçekleştirilen etkinlikte, 83 milyon fidandan ilçemizin payına düşen kısmı toprakla buluşturuldu.
​Geleceğe Nefes temalı 83 milyon fidan dikme etkinliğine Çelikhan Kaymakamı Necdet UÇAR, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa BULUT, Pınarbaşı Belediye Başkanı Mahmut ALAN, daire amirleri, sitemiz Başyazarı Sabri Altın, muhabirimiz Mikail Ölmez ve vatandaşlar katıldı.

​Kaymakam Necdet UÇAR "Cennet yurdumuzun geleceğine nefes olmak için biz de gerek Kaymakamlığımız gerekse şahsımız ile bu güzel seferberliğine iştirak ettik. Ülke genelinde bereketli topraklarımıza emanet edeceğimiz 83 milyon fidan, bizden sonra gelecek nesillere bırakabileceğimiz mirasımızın en kıymetlisi olacak." ifadelerini kullandı.





AdminAdmin