Adıyaman
Giriş Tarihi : 03-04-2019 16:04   Güncelleme : 03-04-2019 16:04

Başkan Kılınç ‘Hayırlı Olsun’ Dileklerini Kabul Etti

31 Mart seçimlerinden galip ayrılarak Adıyaman Belediye Başkanlığı görevine seçilen Dr. Süleyman Kılınç,görevinin ilk gününde ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunmak isteyen misafirlerini ağırladı.

Başkan Kılınç ‘Hayırlı Olsun’ Dileklerini Kabul Etti

AK Parti’nin adayı olarak girdiği 31 Mart seçimlerinde oyların yüzde 53,22’sini alarak Adıyaman’ın yeni Belediye Başkanı seçilen Dr. Süleyman Kılınç mazbatasını aldıktan sonra yoğun mesaisine başladı.
Adıyaman Belediye Başkanlığı görevinin ilk gününde kendisini ziyaret eden Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Samsat eski Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat ve beraberindeki heyet ile vatandaşları ve personeli ağırlayan Başkan Kılınç, ‘hayırlı olsun’ dileklerini kabul etti.
Yoğun bir döneme ‘Bismillah’ diyerek başladıklarını söyleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, tek amaçlarının Adıyaman’a ve Adıyamanlı hemşerilerine layık oldukları hizmeti sunmak olduğunu dile getirdi.
Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerde kendisi gibi göreve yeni seçilen Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ile Samsat’ın eski Belediye Başkanı Yusuf Fırat’a yaptıkları nazik ziyaretten dolayı teşekkür de eden Başkan Kılınç, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat’a yeni dönemde başarılar diledi.
Kendisine ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunmak isteyen vatandaşları ve personelini de ağırlayan Başkan Kılınç, hepsiyle ayrı ayrı ilgilenip, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AdminAdmin