Magazin - Sanat
Giriş Tarihi : 30-11-2018 23:55   Güncelleme : 30-11-2018 23:55

FOTOĞRAFLARIN DİLİYLE ADIYAMAN-2 FOTOĞRAF SERGİSİ

Adıyaman Belediyesi ile AFYOL, Adıyaman’ın il oluşunun yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde geçen yıl ilkini düzenlediği ‘Fotoğrafların Diliyle Adıyaman’ adlı fotoğraf sergisini bu yıl ikinci kez düzenledi. 

FOTOĞRAFLARIN DİLİYLE ADIYAMAN-2 FOTOĞRAF SERGİSİ

Adıyaman’ın il oluşunun 64. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Adıyaman Belediyesi ile Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği (AFYOL) tarafından 30 Kasım tarihinde  ‘Fotoğrafların Diliyle Adıyaman’ isimli fotoğraf sergisi düzenlendi. Açılış törenine Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere,  Belediye Başkan Yardımcısı M. Said Kutlu, AFYOL Başkanı Mustafa Faruk Şenlik, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, kurum müdürleri, belediye birim müdürleri, fotoğraf sanatçıları, sitemiz muhabiri Mikail Ölmez ve çok sayıda davetli katıldı. 

Aralarında Çelikhan'lı Fatih Yıldız ve Muhammed Aktürk'ün de bulunduğu 20’ye yakın fotoğraf sanatçısının 80 eserinin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, emeği geçenlere teşekkür etti.

Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği Başkanı Mustafa Faruk Şenlik ise yaptığı konuşmada, Adıyaman Belediyesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, serginin üç gün süreyle ziyaretçilere açık olacağını dile getirdi.

Serginin açılış töreninde davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

AdminAdmin