Malatya
Giriş Tarihi : 25-10-2013 01:27   Güncelleme : 25-10-2013 01:27

Doğanşehir’de Ak partinin ilk aday adayı bir Çelikhanlı

Doğanşehir de ilk aday adaylığını açıklayan Aslen Çelikhanlı hemşerimiz Şükrü Sağlam Doğanşehir Ak Parti Aday Adaylığına resmen Müracaat etti.

Doğanşehir’de Ak partinin ilk aday adayı bir Çelikhanlı

 

Doğanşehir Ak Parti Aday adayı olarak aylar önce Aday Adaylığını Açıklayan Şükrü Sağlam bugün Akşam saatlerinde Ak Parti İlçe başkanı Murat Kavuncuoğlu’na Aday, Adaylık dosyasını resmen teslim etti. Şükrü Sağlam yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Doğanşehir’de  birlik beraberlik ve kardeşliği ön planda tutarak partimin Bayrağını  Doğanşehir’de dalgalandırmak, beş yıldır yaptığım çalışmaları taçlandırmak için bugün sayın ilçe başkanımız Murat kavuncuoğlu’na başvuru dosyamı teslim etmiş bulunuyorum. Ben ne kimseye Rakip, ne kimseye Karşı çıkarım ben AK Partimin bayrağının nasıl dalgalandığına bakarım Sağlam Doğanşehir’in birliği beraberliği ve kardeşliği için Allah hayırlara vesile kılsın” dedi.

Başvuru dosyasını  kabul eden AK Parti Doğanşehir ilçe başkanı Murat Kavuncuoğlu ise  “ Değerli Kardeşimiz Doğanşehir’de Aday adaylığını ilk açıklayanlar arasında kendisini tebrik ediyorum ilk müracaatı da yapanlardan oldu Allah Doğanşehir için hayırlara vesile kılsın. hayırlı olsun” dedi.  

 

Doğanşehir AK Parti Aday, adayı Şükrü Sağlam 1966 Adıyaman Çelikhan Doğumlu İlk okulu Çelikhan’da okudu, Doğanşehir İmam Hatip Lisesinden  Mezun oldu.  Esnaflık yapıyor, 30 yılı aşkın bir süredir, Gazetecilik yapıyor ilk olarak Türkiye Çocuk dergisinde yazılar yazmaya başlayan Sağlam   Türkiye Gazetesi, TGRT muhabirliği  ve halen İHA muhabirliği yapmakta. Evli ve 4 çocuk babası. 

AdminAdmin