Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 09-08-2017 11:02   Güncelleme : 09-08-2017 11:02

DAĞ İÇMESİ BU HALDE OLMAMALI

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan Çelikhan ilçesi sınırlarında bulunan Dağ içmesinde incelemelerde bulundu.

DAĞ İÇMESİ BU HALDE OLMAMALI
Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan,İl Genel Meclisi Üyeleri Abuzer Yalvaç,Mehmet Hanifi Kan ve Abuzer Açıkgöz ile birlikte İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet götürme birliği tarafından yapılan yatırımlar ve çalışmalar yerinde incelendi.
İl Genel Meclisi tarafından bu yıl ilk defa ek bütçe programı yapıldığını kaydeden Başkan Erdoğan, ek bütçe ile birlikte köylerin daha fazla yatırım aldığını söyledi.
Kaymakam Adem Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra Çelikhan Dağ içmesinde incelemelerde bulundular.
Dağ içmesinin coğrafi şartlarının çok zor olduğunu belirten Erdoğan, İl Özel İdaresi olarak buraya mutlak suretle bir şeyler yapacaklarını onun içinde teknik heyetin gelip gerekli incelemeleri yapmaları gerektiğini kaydetti.Dağ İçmesinde bulunan vatandaşlar yetkilileri karşısında görünce dağ içmesinin bir an evvel temizlenmesi gerektiğini kaydettiler.
İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve beraberindeki heyet daha sonra Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya ve Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut’u makamında ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.
 
AdminAdmin