Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 25-05-2018 14:17   Güncelleme : 25-05-2018 14:17

CHP Milletvekili Adayları Basın Mensuplarıyla Biraraya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Adayları basın mensuplarıyla bir araya geldi.

CHP Milletvekili Adayları Basın Mensuplarıyla Biraraya Geldi

Bir otelin restaurantında düzenlenen toplantıda CHP Adıyaman 1’nci sıra Milletvekili Adayı Abdurrahman Tutdere, CHP Adıyaman 2’nci sıra Milletvekili Adayı Hakan Kılıç, ve CHP Adıyaman 4. sıra Milletvekili Adayı Songül Varki Yıldırım gazeteciler ile sohbet edip seçimlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Program da açıklama yapan CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, “ Şuan Gölbaşı, Adıyaman, Besni, Çelikhan seçim bürolarımızı tutmuş bulunmaktayız. Halkımız bizden çok güzel şeyler bekliyor. Umutluyum, umudumuzu kaybetmedik. Ramazan ayında da son sürat çalışmalarımıza devam ediyoruz. Umudumuz iktidar olmak. Halkı yönetmek, devletimizi yönetmek, bizim bu anlamda çalışmalarımız devam etmektedir. Halkın ilgisi güzel sıkmadık el bırakmıyoruz. Çalınmadık kapı bırakmıyoruz. Halk bizden çok şey bekliyor. Bu dönem tüm seçimlerde halkı en iyi şekilde mahcup etmeden seçimden zaferle çıkacağız” dedi.

CHP Adıyaman 1’nci sıra adayı Abdurrahman Tutdere ise “Cumhuriyet Halk Partisinin genel merkezinin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda şuanda huzurda bulunan 5 arkadaşımız Adıyaman’da CHP adayları olarak görevlendirilmiş bulunmaktayız. Aday arkadaşlarımızın tamamı gerçekten örgüt içinde yetişmiş, Adıyaman sorunlarına hakim, halk ile iç içe olan arkadaşlarımız. Bütün partilerden en genç ekip, en dinamik ekip, şuanda CHP’de. Adıyaman halkı tarafından görev verilirse arkadaşlarımız parlamentoda Adıyaman hakkını, hukukunu en iyi şekilde savunacaklardır. Biz bu konuda arkadaşlarımıza güveniyoruz. Ülkemizi seçim sürecine getiren şartları, iç dış sebepleri hepimiz yakıdan biliyoruz. 24 Haziran Türkiye’de aslında demokrasi, özgürlüklerin, yargının, bağımsızlığını tarafsız ve bağımsız basının oylanacağı bir seçim. Demokrasimiz adına 24 Haziran bir dönüm noktası olacaktır. Şuan Türkiye’de basının içinde bulunduğu durum, gazetecilerin tutuklanması, basının talebinden dolayı, düşüncesinden dolayı, insanların soruşturma geçiriyor olması, tutuklanması gözaltına alınmaları en büyük sorundur. Demokrasimiz için gerçekten kabul edilir bir şey değildir” diye konuştu.

Yapılan açıklamanın ardından program sona erdi.


Kaynak:PHA
AdminAdmin