Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 20-09-2019 23:41   Güncelleme : 20-09-2019 23:41

CHP’li Vekillerden Tütün Ziyareti

CHP’li Milletvekilleri, Tütün üretimi ve yaşanan zorluklar ile Tütün’ün yasaklanması konularında bilgi almak amacıyla Çelikhan ve Pınarbaşı’nı ziyaret etti.

CHP’li Vekillerden Tütün Ziyareti
CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile beraberindekiler, tütün konusunda görüşmelerde bulunmak için Pınarbaşı Belediyesinde kanaat önderleriyle bir araya gelerek tütün konusunu istişare ettiler. Daha sonra Çelikhan’a gelen vekiller vatandaşlarla sohbet ettikten sonra esnafları, STK’ları ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Koç’u ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

CHP’li Tutdere açıklamasında mümkün olduğunca çok Milletvekilini yöremize getirerek tütün konusunda bilinçlenmelerini, tütünün ne kadar zor şartlar altında yetiştirildiğini ve tütün emekçileri için ne kadar önemli olduğunu yerinde göstermek istediklerini, böylece tütün sorununun çözümüne daha çok katkı sağlayabileceklerini belirtti.

CHP’li heyet ziyaretlerinin ardından Taziye evlerinde vefat edenlerin yakınlarına taziyelerini sunduktan sonra ilçeden ayrıldılar.





 
AdminAdmin