Çelikhan
Giriş Tarihi : 11-01-2021 21:34   Güncelleme : 11-01-2021 21:34

Çelikhan Karmkuk Suyuna Kavuştu!

Yıllardır içme suyu sorunu çeken Çelikhan'da beklenen gün geldi ve Karmkuk suyu ile Çelikhan kavuştu.

Çelikhan Karmkuk Suyuna Kavuştu!
Büyük emekler ve uzun uğraşlar sonucunda yapımı tamamlanan ve Çelikhan'ın uzun yıllar boyu içme su sorununu çözecek olan Karmkuk içme suyu Projesinin açılışı törenle yapıldı.
Törene Çelikhan Kaymakamı Necdet UÇAR, İller Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Beyhan İNCE, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa BULUT, İl Genel Meclisi üyeleri, Siyasi Parti ve STK yöneticileri, Kurum Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Çelikhan Kaymakamı Necdet Uçar konuşmasında: 
"İlçemizin su ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak olan Karmkuk İçme Suyunun ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni eder; katkılarından dolayı İller Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Beyhan İNCE'ye ve Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut'a teşekkür eder, Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR'a şükranlarımızı arz ederiz." dedi.

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut konuşmasında:
"İlçemiz için büyük bir problem olan içme suyu sorununu, inşallah bu proje ile ortadan kaldıracağız. Çok şükür harcadığımız emeğin karşılığını bu gün alıyoruz. Bu projenin devamı olan içme suyu şebeke değişikliği de en kısa zamanda bitirerek vatandaşlarımız için susuzluk sorununu tamamen çözeceğiz. Bu projenin her safhasında emeği geçen İller Bankası Genel Müdürü, Bölge Müdürü ile işi alan Firmanın yönetici ve çalışanlarına, bu proje başladığından bu yana emek veren tüm Kaymakamlarımıza ve Şimdiki Kaymakamımız Necdet Uçar'a teşekkür ederim" dedi.

Çelikhan Haber olarak projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Tüm Çelikhan için hayırlı olsun.





 
AdminAdmin