Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 18-09-2017 08:53   Güncelleme : 18-09-2017 08:53

ÇELİKHAN DEVLET HASTANESİ DİJİTAL HASTANE OLDU

Çelikhan Devlet Hastanesi, ülke genelinde yaklaşık 1200 hastaneden sadece 20’sinde bulunan, tüm verilerin dijital ortamda işlenmesini ve görülmesini sağlayan Dijital ve Güvenli Hastane (Kağıtsız Hastane) olarak tescillendi. (11.09.2017 tarihinde)

ÇELİKHAN DEVLET HASTANESİ DİJİTAL HASTANE OLDU
HIMSS Türkiye Koordinatörü Suna KIRDAĞ, HIMSS Bölge sorumlusu Esra Kızılkaya ve ekibi tarafından yapılan yerinde gözlem ve değerlendirme sonucu Uluslararası HIMSS seviye 6 olarak yerinde tescillenen Türkiye’nin 5. Hastanesi oldu.
Muayene işlemi sonrası, doktor tarafından yataklı tedavi kararı alınan hastanın, hastaneye yatış işlemi anından taburcu edilinceye dek kendisine uygulanan tüm sağlık müdahaleleri ve prosedür işlemleri tamamen dijital ortamdaki sisteme kayıt edilerek, kağıt kullanımı ortadan kaldırılıyor ve hastanın tedavi takibi tamamen dijital ortamda gerçekleştirildiği için sistem, doktor ve hemşirelerin tedavi sırasında hata yapmalarının önüne geçiyor. Böylelikle, hasta memnuniyeti ve güvenli tedavi  hizmetinin tam anlamıyla hayata geçmesi sağlanıyor.
Çelikhan Devlet Hastanesi yönetimini tebrik ediyoruz
 
AdminAdmin