Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 13-03-2020 23:18   Güncelleme : 13-03-2020 23:18

Çelikhan'daki Okullarda Dezenfeksiyon Çalışması Yapıldı

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında tüm okullarda dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Çelikhan'daki Okullarda Dezenfeksiyon Çalışması Yapıldı
Milli Eğitim Bakanlığının Türkiye genelinde eş zamanlı başlattığı hijyen uygulaması kapsamında ilçe genelindeki tüm okulların dezenfekte çalışmalarına başlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar açıklamasında:
"Okullarımızda  koronavirüse karşı dezenfekte çalışmalarına başladık. Personellerimiz, öğrencilerimizin sağlığı açısından mesai saatleri dışında gerekli çalışmaları yapmaktadırlar. Okulların tatil edilmesi nedeniyle öğrenciler okuldan ayrıldıktan sonra okul içindeki her nokta ilaçlanarak dezenfekte edildi.
Okullarımızda idarecilerimiz ve personellerimiz, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri tarafından hijyen çalışmaların nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirildi.

Çocuklarımızın hastalıklardan korunması ve velilerimizin gönül rahatlığıyla öğrencilerini okula gönderebilmesi için her türlü tedbiri alıyoruz. Bunun yanında öğrencilerimize mikrop ve virüslere karşı etkili el yıkama alışkanlığın kazandırılması konusunda gerekli eğitimleri veriyoruz." şeklinde konuştu.
AdminAdmin