Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 09-08-2016 12:18   Güncelleme : 09-08-2016 12:18

ÇELİKHAN BELEDİYESİ 5 BİN KİŞİYE YEMEK VERDİ

Çelikhan ilçesinde 15 Temmuz Askeri kalkışmasının ardından Belediye tarafından Cumhuriyet meydanında 5 bin kişilik yemek verildi.

ÇELİKHAN BELEDİYESİ 5 BİN KİŞİYE YEMEK VERDİ

 15 Temmuz Askeri kalkışmasının gerçekleştiği tarihten itibaren alanları boş bırakmayan Çelikhan Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Yenikapı'da düzenlediği mitingin ertesi günü  5 bin kişilik yemek verdi.

20 kazanda 1100 kilo eti kaynatan Çelikhan belediyesinin görevlendirdiği kişiler,hummalı bir çalışma sonucu meydanda bulunan Çelikhan merkez ve köylerinden gelen vatandaşlara ikramda bulundular.

Çelikhan Cumhuriyet meydanında okutulan Kuran tilaveti ve Mevlid-i Şerifin ardından yemek ikramı yapıldı.

Yapılan etkinlik hakkında bir açıklama yapan Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Askeri kalkışma sonucunda şehit düşen vatandaşlarımızın ruhuna dua etmek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi.

15 Temmuz gecesinden bugüne kadar alanları dolduran Çelikhan halkının bunu hak ettiğini belirten Başkan Bulut, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli duruşu üzerine halkın özverisi ile darbenin püskürtüldüğünü söyledi.

Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya ise, Organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Belediye Başkanı Mustafa Bulut başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Çelikhan halkının devletinin ve milletinin yanında olduğunu her daim gösterdiğini bu kalkışmada ise Adıyaman ve bölgede fark yarattığını söyledi.
Çelikhan'ın ilahi grubu Çar-ı Gah da mevid'de kısa bir konser verdi.

AdminAdmin