Sağlık
Giriş Tarihi : 23-02-2017 11:11   Güncelleme : 23-02-2017 11:11

Amino asitler ile kesin sonuç alın!

Beslenme ve egzersiz programlarında en önemli detaylardan birisi olarak gösterilen amino asitler, insan vücudunun en çok ihtiyaç duyduğu maddeleri oluşturuyor.

Amino asitler ile kesin sonuç alın!
Kas dokusunu geliştirmek, hacim artışını sağlamak ve hızlı gelişim göstermek için kullanacağınız amino asit bakımından yoğun olan takviyeler, hedeflerinize ulaşmanıza ve harika sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Universal Amino 2700 mükemmel içeriğiyle size özel fırsatları sunacaktır. Yoğunlaştırılmış egzersiz programları sonrasında vücudun ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik üretilen bu ürünler, farklılıklarıyla dikkat çekecek ve harika sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Tablet halinde size sunulan Universal Amino 2700 tek servisinde whey proteininden elde edilmiş 2000 mg değerinde kaliteli komleks amino asit içermekte. Kas dokusunun gelişmesine ve hacim miktarının artmasına etki edecek olan bu ürün, yoğun sportif faaliyetlerde hızlı toparlanmayı sağlayacak, daha fazla gücü size sunacak ve hacim kazanımını gerçekleştirecektir.
Vücudun ihtiyaç duyduğu Amino asitlerorgan ve dokularda çok önemli roller üstlenmişlerdir. Özellikle doku büyümesi başta olmak üzere kas yapısının tamiri ve onarımı için de en gerekli maddeleri oluşturan amino asitler, vücudun ihtiyaç duyduğu enerji miktarını da ortaya çıkaracaktır. Kısacası proteinlerin yapı taşlarını oluşturan bu maddeler, kas gelişimi için de oldukça önemli bir konuyu oluşturacaktır. Amino asitler kendi aralarında kategorilere ayrılmıştır. Esansiyel olan amino asitler, vücutta sentezlenemeyen amino asit kategorisini oluşturur. Yarı esansiyel amino asitler ise vücutta esansiyel amino asitler kullanılarak elde edilen amino asitlerdir. Esansiyel olmayan amino asitler de vücutta sentezlenebilen amino asitlerdir.
Faydaları;
Amino asitler vücudun ihtiyaçlarını karşılamanıza imkan tanır. Bununla birlikte kas dokusu için oldukça önemli olan bu amino asitler, farklılıklarını ortaya koyarak ideal bir görünüme kavuşmanızı  sağlayacaktır.
Temin edilmesi;
Universal Amino 2700 farklı içeriği ve eşsiz formülü ile ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Ürünü Fitbull güvencesi ile satın alabilirsiniz. Güncel üretim ve ithalat garantisinde size sunulan bu ürün, aynı zaman da fitbull güvencesi sayesinde hızlı kargo ve uygun ödeme koşullarıyla ulaştırılacaktır.
 
AdminAdmin