Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 23-01-2019 17:08   Güncelleme : 23-01-2019 17:08

Ak Parti Heyeti Çelikhan’ı Ziyaret Etti

31 Mart Yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam eden Ak Parti heyeti 23.01.2019 tarihinde Çelikhan teşkilatını ve vatandaşları ziyaret etti.

Ak Parti Heyeti Çelikhan’ı Ziyaret Etti
Ziyarete Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Ak Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Süleyman Kılınç ve beraberindeki heyet katıldı. Büyük bir kalabalık tarafından karşılanan heyet önce Ak Parti İlçe başkanlığında partililerle buluştu. Seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Adıyaman Belediye Başkan adayı Süleyman Kılınç konuşmasında ana hedeflerinin gönül Belediyeciliği olduğunu, bunun için ev ev dolaşıp gönüllere girilmesi ve vatandaşların sorunlarının çözülmesi gerektiğini ifade etti. Aday adaylarını da birlik ve beraberlikle hareket ettikleri için ayrıca tebrik etti.

Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin konuşmasında Ak Parti iktidarıyla büyük bir şans yakaladıklarını ifade ederek hep beraber önümüzdeki yolda el ele yürüyerek hedefe ulaşalım. Elimizdekinin değerini bilerek hep daha iyiye ulaşmamız lazım, benim Çelikhan’lılardan ricam bu dönem rekor bir oy bekliyorum dedi.

Parti merkezindeki ziyaretin ardından esnafları ziyaret eden heyet, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek vatandaşlarla hasbihal etti. Esnaf ziyareti sırasında Tütün, içme suyu, Çat barajı tüneli, Adıyaman yolu gibi birçok sorun dile getirildi.

Ahmet Aydın yaptığı açıklamada Çelikhan’ın benim gönlümde apayrı bir yeri var, Çelikhan ile ilgili tüm konularda elimden geldiğince gerekeni yapmaya çalışıyorum dedi. Tütün konusunda Tarım Bakanı ve Maliye Bakan yardımcısı ile görüştüklerini, tütündeki vergi miktarını indirdikten sonra kooperatiflerle ilgili yasal prosedürün tamamlanacağını ve tütün sorununun çözüleceğini belirtti. Ayrıca kooperatif dışı, dışarıdan tütün getirip satanlara 3 yıldan başlayan hapis cezaları verileceğini belirtti. Yeni yapılacak düzenlemelerle Çelikhan tütününün kaçak tütün statüsünden çıkarılıp tamamen yasal hale getirileceğini ifade etti. Adıyaman yolu ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Aydın, en kısa sürede yol yapımına başlanacağını ifade etti. Bir vatandaşın Karmkuk suyunu sorması üzerine Ahmet Aydın en kısa sürede çalışmaların başlaması için gerekli yerleri bilgilendireceğini belirtti. Çat barajı tüneliyle ilgili de ilgili müteahhitten bilgi alarak yaklaşık 120 metre gibi bir bölümün kaldığını ve hava şartlarının düzelmesinin ardından tünelin bitirileceğini belirterek daha sonra DSİ tarafından boru ihalesinin yapılacağını ifade etti.

Tütün Konusu videosu:



Ahmet Aydın Çat Barajı Tüneli konuşması

Ahmet Aydın'ın seçim konuşması
 
AdminAdmin