Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 22-01-2019 16:18   Güncelleme : 22-01-2019 16:18

Ak Parti Çelikhan Teşkilatı Seçim Startını Verdi

Ak Parti Çelikhan İlçe teşkilatı 22.01.2019 tarihinde Ak Parti Çelikhan İlçe Başkanlığında yaptığı toplantıyla 31 Mart yerel seçimleri için seçim startını verdi.

Ak Parti Çelikhan Teşkilatı Seçim Startını Verdi
         Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı başkanlığında yapılan toplantıya Çelikhan Belediye Başkanı ve yeni dönem Başkan adayı Mustafa Bulut, Ak Parti Pınarbaşı Belde Başkanı Abdurrahman İşleyen, Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Abubekir Söylemez, aday adayları Mehmet Kaya, Mehmet Şahin, Ramazan Dilekçi adına Babası, İl Encümeni Mehmet Hanifi Kan, Abuzer Açıkgöz, yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları başkanı katıldı.

        Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı, konuşmasında seçim çalışmalarına start verildiğini söyleyerek yapılacak olan seçimin ülkemiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ettiklerini dile getirdi. Aday adaylığı sürecinde centilmence bir duruş sergileyen aday adaylarına da ayrıca teşekkürlerini iletti.

       Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Abubekir Söylemez ise yaptığı konuşmada Pınarbaşı beldesinde aday olduğunu belirterek 31 Mart seçimlerinden umutlu olduklarını ve önceki seçime göre oylarının artacağını belirterek özellikle Çelikhan’ın bu seçimde kaybetme lüksünün olmadığını ifade etti ve bu seçimde herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

      Daha sonra söz alan aday adayları Mehmet Şahin ve Mehmet Kaya ise her ne kadar, aday olarak seçilmesek te her zaman Ak Parti saflarında yer alacaklarını, seçim sürecinde ve sonrasında mevcut aday Mustafa Bulut’a gereken desteği vererek seçim çalışmalarında ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

      Diğer konuşmacıların ardından söz alan Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise konuşmasının başında toplantıya katılanlara tek tek teşekkürlerini ifade etti. Aday adaylığı sürecinde hiçbir adayın diğerlerini kıracak beyanlarda bulunmadığını belirterek ayrıca teşekkür etti.
Bizler gerek parti teşkilatı, gerek vatandaşlar olarak dik durmalıyız. Çelikhan’lı vatandaşlar boş vaatlere kanmaz, bu nedenle gerçekçi politikalar ve sıkı bir çalışmayla yapılacak olan seçimden başarıyla çıkacağımıza inancım tamdır dedi. Seçim çalışmalarında her arkadaşımızın üzerine düşeni yaparak öncelikle kendi ailesi ve çevresinde gerekli çalışmaları yapmasının gerektiğini belirtti. Oturarak seçimin kazanılmayacağını bu nedenle her kesin durmadan, yorulmadan çalışması gerektiğini ifade etti. Seçimi kazanmanın zafer olmadığı, kaybetmenin de yenilgi anlamına gelmediğini ifade eden Bulut; önemli olanın bunu doğru yolda sürdürebilmektir, gerçek zafer budur dedi. Konuşmasının sonunda tüm katılımcılara teşekkür ederek 31 Mart Yerel seçimlerinin Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilediklerini belirtti.







AdminAdmin