Taziye
Giriş Tarihi : 08-06-2012 17:46   Güncelleme : 08-06-2012 17:46

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, şehit ailesini ziyaret etti

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş:''Dinimiz için, İmanımızın için şehit olan tüm şehitleri rahmet ve minnetle anıyoruz''

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, şehit ailesini ziyaret etti

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, zanlıları kovalar iken trafik kazası geçirerek şehit olan polis memuru Mehmet Yerlikaya'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Çelikhan ilçe teşkilatı tarafından ilçe girişinde karşılanan,Milletvekili Murtaza Yetiş,, beraberindeki kalabalık heyet ile Çelikhan taziye evinde bulunan, şehit ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Vatanın, bölünmez bütünlüğü için, Dinimiz için, imanımız için canını seve seve feda eden tüm şehitleri rahmet ve minnet ile yâd ettiklerini belirten Milletvekili Yetiş, konuşmasında şunları kaydetti:

''Şehit Kardeşimiz, Bir zanlının peşinden özel aracı ile trafik azası geçirmiş ve aile ocağına ateş düşürmüştür.  Ancak Mehmet kardeşimizin ulaştığı mertebe önemlidir. Mehmet kardeşimizin babasının yerinde olmak isterdim. Mehmed'in babası kendisi ile gurur duymalıdır. Bu vesile ile şehidimize rahmet yakınlarına ve tüm Çelikhan halkına baş sağlığı diliyorum.''dedi.

Kuran'ı kerimin okunmasının ardından şehit için dualar edildi.

Taziyeye, Kaymakam Murat Uz, Ak Parti Adıyaman merkez İlçe Başkanı Mehmet Dimez, Ak parti İlçe Başkanı Mustafa Bulut, Merkez ilçe ve Çelikhan ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Haber: Mustafa Aloğlu

 

AdminAdmin