Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 02-11-2016 13:46   Güncelleme : 02-11-2016 13:46

Adıyaman Valisi Abdullah Erin’den AGAD’a Ziyaret

Vali Abdullah Erin; “İlimize ve İlimiz İnsanına Zarar Verecek Konuların Üzerine Israrlı Bir Şekilde Gideceğiz”

Adıyaman Valisi Abdullah Erin’den AGAD’a Ziyaret
Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyetini ziyaret eden Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman’da görev yapan basın mensuplarının kendilerinin en yakın mesai arkadaşları olduğunu söyledi.
Göreve Başladığı günden bugüne çalışmalarında Adıyaman basınının çok büyük desteğini gördüğünü ve AGAD Başkanı İbrahim Aslan’ı ve yönetimini tebrik ederek başlayan Vali Abdullah Erin, “Terörle mücadele kapsamında ülkemizin politikası doğrultusunda  ülkemiz yavaş yavaş normale döndü. Adıyaman’ın ekonomik sosyal yönde kalkınmasına yönelik cazibe merkezi olarak kabul edilen ilimizin ekonomik ve sosyal olarak mesafeler kat edecektir. Yatırımcılarımızın da 23 il içerisinde Adıyaman’ı tercih edeceklerini düşünüyoruz. Bu anlamda OSB için hazine arazilerinin tahsisi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Bu çalışmamızla birlikte OSB içerisinde yeni inşaat çalışmalarımız olacak. Bu şekilde yeni istihdamlar olacak. Daha çok üretim olacak. Ayrıca Fetö ile mücadelemiz devam ediyor. Şuana kadar bin 700 sivil ve kamudan oluşa kişiler için işlemler yapıldı. Bu konuyla alakalı olarak tutuklu olan ve adli kontrolle serbest kalanlar var. İşlemi devem eden kişilerde var. Fetö konusunda çok titizlikle çalışmalarımız devam ediyor. Adıyaman Üniversitesinde örgütle ilgili üniversite personeli araştırma görevlisi ilgili bir soruşturma kapsamında görevden alınmalar oldu. BU konuyla alakalı olarak adli süreç devam ediyor. Üniversitenin konusunda soruşturma devam etmekte. Devletin bütünlüğüne kast eden bütün örgütlerle aynı kararlılıkla mücadele edeceğiz.  Zehir tacirlerine de göz açtırmayacağız. Ayrıca son zamanlarda insanları zarar uğratan, insanları istismar eden uyuşturucu, insanların güç durumundan istismar eden tefecilik faaliyetlerinin cesaretle mücadele edeceğiz. Gerekli cezai işlem yapılmasa bile bizgerekeni yapacağız. Bu bir mesaj olsun. Bunun dışında Adıyaman’ın 6. Bölgede yer alamaması konusunda da kaybettiğimiz zamanı geri getireceğiz. Göreve başladığınız 4 buçuk ay boyunca ilimizde görev yapan basın mensupları, basın kuruluşları hep yanımızda oldular.Bu münasebetle ilimiz basın mensuplarına, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan; “Bugün cemiyetimize nezaket ziyaretinde bulunan Valimiz Abdullah Erin’e nezaket ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Adıyaman’a geldiği günden  bu yana şehit haberleri, darbe olayları yaşanmıştı. Basın olarak her zaman Valimi Abdullah Erin’in yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Basın olarak her zaman devletin yanındayız. Bundan sonraki süreçte de olacağımızı  belirtiyoruz.” Şeklinde konuştu.
 
AdminAdmin