Spor
Giriş Tarihi : 08-04-2014 18:45   Güncelleme : 08-04-2014 18:45

'7'den 70'e Haydi maça '

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem hafta sonu oynanacak ve Adıyaman için hayati önem arz eden Adıyamanspor-Ümraniyespor maçına Adıyaman sevdasını yüreğinde taşıyan herkesi maça davet etti.

'7'den 70'e Haydi maça '

Adıyamanspor yönetimi, zorlu ve önemli Ümraniyespor maçı öncesi taraftarlara çağrı yaparak destek istedi. Spor Toto 3.Lig 1 Grup'ta sıkıntılı günler geçiren Adıyamanspor’da Pazar günü oynayacağı karşılaşma öncesi birlik beraberlik çağrısı geldi.

Yeşil-sarılı klup başkanı Abdullah Erdem  “Ligde kalma adına kritik bir sınav vereceğiz. Bu sınavda taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarın desteğini bu maçta da göreceğimize inanıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi göstermeliyiz. Tarifi kelimelerle anlatılamayacak kadar zor bir maça Pazar günü ev sahipliği yapacağız. Ligin liderini ve iyi oynayan takımı Ümraniyersproru evimizde ağırlayacağız.

Yani yine çok önemli ve tarihi bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maçta yine bize, siz taraftarlarımıza, eski başkan ve yöneticilerimize, belediyelerimize, valiliğimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve bu kentte yaşayan 7'den 70'şe herkese bu zor maçta büyük bir görev düşüyor. Bu kenttin insanları olmanın sorumluğunu yerine getirme adına herkesi Pazar günü Atatürk Stadı'na bekliyoruz. Gelin bu takıma hep birlikte destek verelim. Umudumuz olan gençlerimize sahip çıkalım. Onların yanında olduğumuzu his ettirelim. Bu yolda yalnız olmadıklarını gösterilim. Atatürk Stadı'nı karnaval havasına sokalım. Büyük bir coşku ve destekle takımımızın yanında yer alıp kümede kalma mücadelesine katkı sunalım." dedi.

 

Özveri İle Maça Çıkacağız

 

Pazar günü elde edilecek galibiyetin Adıyamanspor'un geleceğine büyük bir yön vereceğini belirten genç Başkan Erdem "Bu maçı kazanmak futbolcularımızın ortaya koyacağı mücadeleye bağlı. Onların ortaya koyacağı özveri ve mücadele sahadan çıkacak sonucu belirleyecek. Ayrıca bu maçı kazanmamız ve rakiplerimiz arasında oynanacak maçta gelecek iyi bir haberde bizi rahatlatmaya yetecek. Taraftarlarımızın rahat bir şekilde maça gelmeleri ve takımlarını desteklemeleri içinde bilet noktasında elimizden geleni yapacağız. Kentimizin adını taşıyan takımızın var olması için birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bunun için de önümüzde büyük bir fırsat var. Bunu iyi değerlendirmeliyiz. Bir günlükte olsa kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakıp geçmişten bu yana büyük emeklerle buralara kadar gelen takımımıza, Pazar günü 14.30 da destek verelim. “ dedi.

 

Bu hafta oynanacak olan Adıyamanspor- Ümraniyespor maçının kader maçı olduğunu belirten  Adıyamanspor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem “ Adıyamanspor Kulübü olarak finansal çöküş içerisinde olabiliriz. Fakat felsefi olarak Adıyamanspor sevgimiz süreklilik içermektedir. Adıyamanda yaşayan herkesin şehre ve spora olan sevgisi Adıyamanspor’a bakış açıları bizimle aynı doğrultudadır. Bu da bizim yalnız olmadığımızı göstererek bize güç katmaya devam edecektir. Adıyamanspor bu kötü günlerinde yeniden yapılanmasını gözden geçirip bilimsel kurumlara danışarak Adıyamanspor'un geleceğini tayin edecek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Adıyaman halkı Adıyamanspor’un yapı taşlarıdır. Adıyamanspor sevgisinin gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde taşınması ve toplumsal sorumluluk projeleri kapsamında Adıyamansporun üstüne düşen görevi yapma zorunluluğu vardır. Bu hafta oynanacak olan 3 lig 1 grup lideri Ümraniyespror ile oynayacağımız müsabakaya bütün halkımız davet ediyoruz.” Dedi.

AdminAdmin