Mesaj
Giriş Tarihi : 02-04-2019 23:42   Güncelleme : 02-04-2019 23:42

Yakup Taş'ın Miraç Kandili Mesajı

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yakup Taş'ın Miraç Kandili Mesajı
Kandil gecelerinin, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin  arttığı çok özel geceler olduğunu belirten Taş;  mesajında şunları kaydetti:
Mübarek Üç Aylar'ın içinde yer alan Miraç Kandili'nin de bu anlamda, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimizi pekiştireceğine eminim. Bu bakımdan, Sevgili Peygamberimizin, Yaradan'ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili'nin, dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için bizlere önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum. Milletimizin asırlardan bu yana büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladığı mübarek Miraç Kandili de böylesi gecelerden biridir. 
İnanıyorum ki, bu kandil gecesi, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin  idrak edeceğimiz Mübarek  Miraç Kandili'ni  tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını,  kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini Cenab-ı Haktan  niyaz ediyorum''dedi.
 
 
Yakup Taş
Ak Parti Adıyaman Milletvekili
 
AdminAdmin