Doğa-Yaşam
Giriş Tarihi : 12-02-2018 09:54   Güncelleme : 12-02-2018 09:54

Stone Group Otellerinde Bu Yıl En Uygun Fiyatlı Tatili Belki de Siz Yapacaksınız

En eğlenceli tatili planlamak için hazır mısınız? Bu yıl size sunulan birbirinden farklı otel seçenekleri arasından nasıl tercihler yapacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız, benim size birkaç tavsiyem olacak.

Stone Group Otellerinde Bu Yıl En Uygun Fiyatlı Tatili Belki de Siz Yapacaksınız
Stone Group Otelleri benim bu yıl için tatil adresim. Ayrıca tatilinizi hangi tatil sitesinden de daha uygun fiyata alabileceğinizi size söyleyeceğim. Böylece muhteşem bir tatil için kolaylıkla hazırlanmaya başlayacağız.
Öncelikle tatil için neden Stone Group Otellerini tercih ettiğimi söyleyeyim. Pek çok otelleri var. Antalya’nın en gözde tatil beldelerinden Belek, Lara ve Side’de. Hepsinde konseptler farklı hatta +16 otelleri bile var. Yani 16 yaşından küçüklerin olmadığı otellerden  birinde de tatil yapabilirsiniz. RoyalAlhambraPalace, Royal Dragon Hotel Side, Royal Holiday Palace, RoyalTaj Mahal Hotel ya da Adam&Eve (+16) seçimlerinizi yapmak için göz atabileceğiniz Stone Group Otelleri arasında. Bunun için ne kadar erken karar verirseniz sizin için o kadar iyi olacak. Her yıl pek çok yerli ve yabancı turisti konuk eden Stone Group Otellerinde erken rezervasyon döneminde muhteşem indirimler bulunuyor. Üstelik hem en konforlu olanı yakalıyorsunuz hem de en eğlenceli olanı. Kesinlikle rahatınıza bakmanızı tavsiye ederim. Bunun için size erkenden tavsiyede bulunup yönlendiriyorum, ben gerçekten otelleri çok beğendim. Zaten zincir otellerin en büyük özelliği tabi ki her yerde eşit standardın korunması. Bunun için en önemli olan erkenden size en çok uyan oteli tercih etmek. Beklemeye gerek yok zaten erken rezervasyon döneminde siz de ne kadar doğru bir karar verdiğinizi görebilirsiniz.
Ben yıllardır tatillerimi tek bir siteden alıyorum. Sadece yaz tatili için otelleri değil yurt dışı turları, uçak biletimi hatta bazen araç kiralama bile yapıyorum. Sizde benim gibi güvenilir bir tatil sitesinden alışveriş yapmak isterseniz, tavsiyem http://www.gezinomi.com/adresidir. Sitenin pek çok güzel tarafı var. Bir kere aradığınızı kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Peşin fiyatına 9 taksit ve birden fazla kredi kartı ile ödeme imkanı da var. Ayrıca siteye üye olduğunuz zaman daha fazla indirimde yakalayabiliyorsunuz. Onların size tavsiye ettiği fırsat otellerinden birini seçerseniz, herkesten daha uygun fiyata tatilinizi satın almış oluyorsunuz. Bunu zaten bizzat yaşadığınızda sizde hissedeceksiniz. Bir tatilci için en önemli detayları yakalamışken bırakmak olmaz. Stone Group Otelleri arasından erken rezervasyon seçenekleri ile Gezinomi’den hemen tatilinizi planlayabilirsiniz. Sizi bekleyen en özel indirimler ve daha fazlası da karşınıza çıkabilir demiştim.
Tatil için ne kadar heyecanlıysanız, tatiliniz o kadar güzel geçiyor. Uzun zamandır deneyimliyorum ve hiç pişman olmadım. Tercihlerinizi yapabileceğiniz en güzel oteller arasından birini beğendiğiniz zaman, gideceğiniz bölgeyi araştırmayı, tarihi mekanlarını öğrenmeyi ve tabi ki en konforlu olanı yakalamayı sakın unutmayın. Böylece tatiliniz daha güzel geçebilir.
 
 
 
 
 
AdminAdmin