Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 16-04-2017 01:59   Güncelleme : 16-04-2017 01:59

SELİN YARALARI SARILIYOR!

Çelikhan köylerinde meydana gelen sel sonrası bozulan yollar onarılmaya başladı.

SELİN YARALARI SARILIYOR!
Çelikhan ilçesinde Perşembe gece saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış sonrası oluşan sel ve sel'den sonra meydana gelen heyelandan dolayı zarar gören, Çelikhan Adıyaman Karayolu ve İlçeye bağlı köy yollarında çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.
Cuma sabah saatlerinde haberin duyulması ile birlikte, Çelikhan'a bağlı köy yollarına iş makinelerinin girmesi ile başlayan çalışmalar aralıksız sürdrülüyor.
16 Nisan Pazar günü yapılacak halk oylamasında herhangi bir sıkıntı olmaması için sürekli çalışan ekipler, İlçeye bağlı tüm köy yollarına servis yolu vererek, köylere ulaşım sağlandı.
Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Aksu köy Muhtarı Hüseyin Varol, Sel felaketinin olması ile birlikte, Kaymakam ve Özel idare Müdürlüğüne haber verdiklerini, devletin tüm imkanlarını Köylüler için seferber ettiklerini söyledi. Çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya AA'ya yaptığı açıklamada şunları kaydetti.
"Perşembe gecesi ilçemizde sağanak yağış sonrası 3 köy grup yolumuz ciddi manada zarar görmüştür. Öncelikle tüm Çelikhanlı hemşerilerimize geçmiş olsun diyorum.Dün Sayın Valimiz Abdullah Erin başkanlığında kiriz merkezi oluşturarak 4 koldan çalışmalara başladık. Bu saat itibari ile ulaşımı sağlanmayan köy kalmadı. Yarın Halk Oylaması olması nedeni ile tüm köylerimize servis yolu verilecek şekilde çalışma yapılmıştır. İlçemizde bulunan devlet araçları ve piyasada çalışan tüm iş makineleri kiralanarak köy grup yollarının açılması çalışmaları sürdürülmektedir. Bir taraftan da teknik ekiplerimiz  hasar tespit çalışmalarını sürdürmektedirler.En kısa sürede hasar tespiti yapıp halkımızın mağduriyetini  gidermeye çalışacağız."dedi.
 
 
AdminAdmin