Malatya
Giriş Tarihi : 24-05-2014 19:51   Güncelleme : 24-05-2014 19:51

Milletvekili Akın'dan Bem Bir Sen'e ziyaret

Ak Parti Malatya Milletvekili H.Cemal AKIN Bem-Bir-Sen Malatya Şubesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan AKIN; “Memursen ve Bem-Bir-Sen’in ülkesinin ilerlemesi ve kalkınması için her zaman üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirtti. Sivil toplum

Milletvekili Akın'dan Bem Bir Sen'e ziyaret

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak; “Haklımız kendisinden renkler ve çizgiler taşıyan son 13 yılda kendisine büyük hizmetler veren Türkiye’yi geleceğe ve dünya liderliğine taşıyacak olan vasıflardaki birini muhalefet ve Türkiye’nin büyümesini istemeyen devletlere, odaklara rağmen seçecektir.” dedi.

 

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı M.Hanifi ACAR ise açıklamalarında;

“Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen temsil ettiği çalışanların haklarını en üst düzeyde savunduğu gibi, Türkiye’nin demokratikleşmesi, gelişmesi ve gerçek adaletin üstünlüğü için üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. Vesayet sistemlerinin kaldırılarak millet iradesinin hakim olması için çalışmaktayız. Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir sözünün bir slogan olmaktan çıkıp millet nezlinde hayat bulma vaktinin geldiğini düşünüyoruz.”

 

ACAR cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanlığı seçimleri ülkemizin bir numaralı gündemidir. Cumhurbaşkanının ilk defa halk tarafından seçilecek olması ciddi manada bir önem arz etmektedir. Her cumhurbaşkanı seçimi döneminde ülkemizde çıkarılan kaos senaryoları bu seçimlerde daha yoğun bir şekilde oynanmaktadır. Halkımız bu oyunlara prim vermediği gibi bu senaryolarda kendilerine biçilmiş rollerini oynayan oyuncuların da memleketin önünü tıkama girişimlerini akim bırakacaklarını düşünüyoruz. Son günlerde bilhassa alevi kardeşlerimizi bu kaosun içine çekmek isteyen şer gruplarının oyununu başta sağduyulu, vatanperver alevi kardeşlerimiz olmak üzere bu necip millet feraseti ile bozacaktır.

 

 Birileri millete bir dayatma çabası içindedir.  “nasıl bir cumhurbaşkanı isterseniz?” gibi masum görünen propagandanın arkasında aslında halka kendi hayallerinde yatan cumhurbaşkanı adayını dayatmaya çalışıyorlar. Tarif ettikleri cumhurbaşkanının insandan öte özellikleri bulunan biri olması gerektiği kanaati oluşmaktadır.

 

            28 Şubat sürecinde insanların bütün mukaddesatını yerle yeksan edenlerle yapılan istişarelerin halk arasında bir itibar görmeyeceğinin bilinmesini isteriz. Memur-Sen ve BemBirSen olarak biz seçilecek cumhurbaşkanının adaleti şiar edinmiş, halkın inanç ve değerlerine saygılı birisi olması gerektiği kanaatindeyiz. Laiklik perdesi altında yıllarca halkın inanç ve değerlerini hor gören ve ötekileştirenlerin bugün gelinen noktada halkın önüne çıkaracak bir adaylarının dahi olmadığını görmek bizleri mutlu etmektedir. Umudumuz ve arzumuz bu cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sükûnet ve barış içinde geçmesidir. Milletimiz kendi arzu ettiği kendi inanç dünyasına, değerlerine, köklerine ve yaşantısına saygılı bir cumhurbaşkanı seçecektir. Herkes ve her kesim bu takdire saygı duymak zorundadır.”

 

 

AdminAdmin