Malatya
Giriş Tarihi : 12-11-2013 16:06   Güncelleme : 12-11-2013 16:06

İlhan Geçit'ten Çelikhanlılar Derneğine Ziyaret

AK Parti Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanı Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, Çelikhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

İlhan Geçit'ten Çelikhanlılar Derneğine Ziyaret

 Doç. Dr. Geçit Battalgazi Belediye Başkanlığına aday adayı olması münasebeti çerçevesinde Çelikhan’lılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ediyoruz, “Çelikhanlılar Derneği benim için ayrı bir öneme sahip, yönetimde çok sevdiğim arkadaşlarım var geçmiş yıllarda da çok güzel diyaloglarımın olduğu kişiler ” dedi.

 Geçit, “Günümüz dünyasında sivil toplum kuruluşları çok önemli bir yere sahip, sivil toplum kuruluşları olmadan yürütülecek bir yönetim anlayışı mümkün değildir. Bizler yönetime geldiğimizde koordineli ve istişare içerisinde, attığımız her adımda hangi stk’ları ilgilendiriyorsa ortak akıl çerçevesinde adım atmayı düşünüyoruz.   ” ifadelerini kullandı.

 Çelikhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Gündoğar  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bildiğimiz, tanıdığımız ayrıca hemşerimiz olan biri, başarılar diliyor, hayırlı olan neyse onun olmasını dilediklerini belirtti. 

AdminAdmin