Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 07-09-2019 19:38   Güncelleme : 07-09-2019 19:38

Ziya Polat, Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne Atandı

2013 yılından beri Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten hemşehrimiz Ziya Polat, Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne atandı.

Ziya Polat, Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne Atandı
ZİYA POLAT KİMDİR?

Ziya Polat, 1976 yılında Adıyaman’ın Akdere Köyünde doğdu. İlk ve orta öğretimini Adıyaman’da tamamladı. Eğitimine 1992 Yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği bölümünden 1996 yılında mezun oldu. Kamu görevine sınıf öğretmeni olarak başladı. Daha sonra doğum yeri olan Adıyaman’da, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü bünyesinde Ağaçlandırma ve ORKÖY Şefi, Şube Müdürü görevlerinde bulundu. Ardından Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. 2013 Yılının Haziran Ayında Elazığ'a Orman Bölge Müdürü olarak atandı. 2013 Yılından beri Dış Kaynaklı olan ve Elazığ, Muş ve Bingöl İllerinde yürütülmekte olan Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesinin Taşra Uygulama Birimi Sorumlusu ve Uygulayıcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Küresel Isınma ve İklim Değişimi ile Mücadele Derneğinin de kurucusu ve Genel Başkanıdır. 2013 yılından bu yana Ezazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Ziya Polat, Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne atandı.

Başarılarıyla göz dolduran bürokratımızın en kısa zamanda Genel Müdür olması temennisiyle, yeni görevinde başarılar dileriz.
AdminAdmin