Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 11-09-2019 23:35   Güncelleme : 11-09-2019 23:35

CHP Heyeti Yüzen Adaları Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri ve Adıyaman teşkilatı, Pınarbaşı Beldesi ve Çat Barajındaki Yüzen adaları ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

CHP Heyeti Yüzen Adaları Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi Doğa haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Samsun Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Neslihan Hancıoğlu, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, Parti Meclisi üyeleri Pınar Uzun ve Erbil Aydınlık'tan oluşan CHP heyeti Çelikhan'a gelerek doğa harikası Yüzen Adalar'ı ziyaret edip incelemelerde bulunarak bu doğal güzelliklerin korunması konusunda fikir alışverişinde bulundular. Burada bulunan Tütün tarlalarını da inceleyen misafirler bir süre çiftçilerle sohbet ettiler.
Çat Barajındaki incelemelerin ardından Zerban mesire alanına giden heyet, burada vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını dinledi. Buradan Pınarbaşı Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Mahmut Alan ile içme suyu başta olmak üzere çeşitli sorunlar hakkında istişarelerde bulunduktan sonra Abdurrahman Tutdere ve Mahmut Alan tarafından konuk Milletvekillerine Tütün meselesinin önemi hakkında bilgilendirme yapılarak destekleri istendi. Ziyaretlerinin ardından CHP heyeti İlçeden ayrıldı.
 
AdminAdmin