Malatya
Giriş Tarihi : 16-04-2013 21:33   Güncelleme : 16-04-2013 21:33

Çelikhanlı Gencin Feci Ölümü

Aligürlü Bekir Alimoğlu ve Çelikhanlı Hasan Tokgöz’ün torunu, Hikmet Alimoğlu’nun oğlu Hasan Alimoğlu ve iki arkadaşı feci şekilde can vererek vefat ettiler.

Çelikhanlı Gencin Feci Ölümü

Malatya'da otomobilin kamyonla çarpışması sonucu 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza anı, saniye saniye kameraya kaydedildi. 

Kamera kaydına göre, aşırı hız sonucu kontrolden çıkan otomobil zikzak çizerek karşı şeride geçip, park halindeyken hareket etmekte olan kamyon ile çarpışıyor. Savrulan otomobil sağ tarafından kamyona çarpıyor ve büyük hasar alırken, içindeki 3 genç kaza yerinde yaşamlarını yitiriyor.

İŞ ÇIKIŞI..

Atatürk Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitiren 3 gencin, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Çağrı Merkezi'nde görev yaptıkları ve iş çıkışı evlerine dönerken kaza geçirdikleri bildirildi.

Atatürk Caddesi'nde Salı sabaha karşı 02.40 sıralarında, 20 yaşındaki Burak Kılıç yönetimindeki 58 DE 581 plakalı otomobil, hız yüzünden Akpınar Kavşağı virajını alamayıp, hafif yağış nedeniyle kayganlaşan yolda savrularak karşı yönden gelen F.İ.B. yönetimindeki 06 YA 7740 plakalı kamyona çarpmıştı. Kazada, otomobil sürücüsü ile bu araçta bulunan 20 yaşındaki Hasan Alimoğlu ve 25 yaşındaki Engin Günay yaşamlarını yitirmişlerdi.

Feci kazada yaşamlarını yitirenlerin, Çağrı Merkezi'nde operatör olarak görev yaptıkları, 02.00 sıralarında vardiyadan çıktıkları ve evlerine gitmekte iken kaza geçirdikleri bildirildi. Gençlerin ölümü büyük üzüntü yaratırken, ölenlerden Hasan Alimoğlu ve Burak Kılıç Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildiler.

Bu arada, kamyonun sürücüsü F.İ.B.'nin de, gönderildiği mahkemece tutuklandığı bildirildi.

 

Malatya Haber

 

AdminAdmin