Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 30-05-2019 00:33   Güncelleme : 30-05-2019 00:33

Çelikhan'da Haşereyle Mücadele Çalışmaları Başladı

Çelikhan'da havaların ısınmasıyla beraber artış gösteren haşereler ile mücadele için Çelikhan Belediyesi tarafından ilaçlama çalışmaları başlatıldı.

Çelikhan'da Haşereyle Mücadele Çalışmaları Başladı
Çelikhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez mahallelerde sinek ve haşereyle mücadelede larva döneminde yoğunlaştırdığı çalışmalarla zararlı canlıların üremesinin önüne geçiyor.

İlçe genelinde yürütülen ilaçlama çalışmaları ile vatandaşların sağlığının korunması için önlemlerin alındığını belirten Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, birçok hastalığı insanlara bulaştırabilen haşerelerle etkili bir şekilde mücadele edildiğini ve bu çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Başkan Bulut, "Havaların ısınmasıyla başlayan ilaçlama çalışmalarımız , İlçe merkezimizde düzenli olarak yapılacaktır." dedi.

Haşereyle mücadelede vatandaşlara da önemli görev düştüğünü ifade eden Bulut, ilçe sakinlerinden gıda artıklarını mutlaka poşetleyerek atmalarını, çevre temizliğine dikkat etmelerini ve evsel atıklarını çöp konteynırlarına koyarak açıkta bırakmamalarını istedi.

AdminAdmin