Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 16-05-2018 20:32   Güncelleme : 16-05-2018 20:32

Çat Barajında, Tünel Yarılandı

Çelikhan İlçesinde çat barajından Çelikhan tarımına hayat verecek olan cazibe yolu ile su verme çalışmaları kapsamında yapılan tünel çalışmalarında çalışmalar aralıksız sürüyor.

Çat Barajında, Tünel Yarılandı

800 metrelik tünel kısmında 400 metrenin tamamlandığını söyleyen yüklenici firma yetkilileri, bu yılın sonlarına doğru 5 ay içerisinde çalışmaların tamamlanacağı ifade ettiler.

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, “Başkanlık sürem boyunca yapılması için büyük uğraşlar verdiğim bu projemizin bu yıl içerisinde bitirilmesi için gerek şahsım ve gerekse sayın vekillerimiz azami caba sarf ettik. Çünkü bu proje Çelikhan tarımı açısından yeni bir dönemdir. Bu proje ile çiftçilerimiz hiçbir şekilde susuzluk endişelerini taşımayacakları gibi yağmurlama ve damlama tarıma geçerek hem rekoltede artış olacak ve hem de modern tarım sayesinde iş gücünü de aza indirmiş olacaklar, düşük bir ücretle tarlalarını sulayacaklar. Yüklenici firma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bizlerde belediye olarak çalışmalarında bir aksilik çıkmaması için azami özen gösteriyoruz” dedi. 

 


Kaynak:PHA
AdminAdmin