Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 09-11-2016 10:28   Güncelleme : 09-11-2016 10:28

BÜTÜN KÖYLER TARANDI

Çelikhan’ın Tüm Köyleri Kaymakam Adem Kaya başkanlığında ilçenin kurum müdürleri ile birlikte taranarak köy ziyaretleri tamamlandı.

BÜTÜN KÖYLER TARANDI
Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya ve Kurum Müdürleri, Çelikhan ilçesine bağlı Yeşilyayla, Mutlu, Karagöl, Askerhan, Karaçayır ve Fatihan köylerini ziyaret etti.
Gittiği her köyde köy meydanında köylülerle bir araya gelen Kaymakam Kaya ve beraberindeki heyet, köylülerin istek ve taleplerini dinledi.
Bir çok köyün cami,okul ve yol sorunu olduğunu, imkanlar dahilinde köylerin sorunlarının çözüleceğini söyleyen Kaymakam Kaya, Hükümetin güçlü olduğunu ve sorunların üzerinden geleceklerini söyledi.
Gittiği her köyde köylüler tarafından köy girişinde karşılanılan Kaymakam Kaya ve beraberindeki heyet, Köy Muhtarları ve ihtiyar heyetleri ile sohbet etti.
Okulların olduğu köylerde okulları gezen Kaymakam Kaya, öğretmenlerle sohbet ederek, okullar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle de sohbet eden Kaymakam Kaya ve beraberindeki heyet ziyaretlerini tamamlayarak köylerden ayrıldılar.
 
AdminAdmin