Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 14-11-2017 08:59   Güncelleme : 14-11-2017 08:59

Bursa adıyamanlılar derneği 5. Olağan kongresinde başkanlık değişimi

Bursa adıyamanlılar derneği 5. Olağan genel kurulunu yaptı. Kalabalık bir katılımın olduğu kongre de başkanlığa avukat yavuz arıcıoğlu seçildi. Yaklaşık 3,5 yıldır başkanlık görevini sürdüren idris berkcan ak parti bursa il başkan yardımcılığına seçilmesi nedeniyle dernek başkanlığı görevinden ayrılmıştı.

Bursa adıyamanlılar derneği 5. Olağan kongresinde başkanlık değişimi
Yeni seçilen başkan yavuz arıcıoğlu kongre de yaptığı konuşma da şöyle dedi. Değerli hemşerilerim.genel kurul sonucunda başkanlığın tarafıma tevdii edilmesinden dolayı gurur duymaktayım.değerli genel kurul üyelerine tek  tek teşekkür ederim.
Bursa adıyamanlılar derneği olarak yaptığımız genel kurul  ile bir bayrak değişimine gittik.amaçlarımız bir,niyetimiz her zaman samimidir.adıyamanlıların en bilinen özelliği gönlümüzün geniş olmasıdır.biz bu hasletimizle bursa da sadece adıyamanlıları kucaklamadık,tüm bursayı kucaklamaya çalıştık.
İdris berkcan  başkanlığındaki yönetim kurulumuz 3.5 yılı aşkın bir sürede önemli işlere imza attı.bu nedenle idris berkcan başkanımıza verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederim.bursa ak parti il başkan yardımcılığı görevinde de tekrar başarılar dilerim.
Yönetmimiz ile birlikte 3.5 yıl önce ne hedef koyduksak ne söz verdiysek yönetim olarak arkasındayız,gerçekleştirmek içinde elimizden gelenin fazlasını  yapmaya devam edeceğiz.
Derneğimize ve hemşerilerimize mülkiyeti dernek üzerinde olmak üzere bir yer kazandırma çabamız bu dönemde de olacak.bununla ilgili olarak yer belirleme ve proje aşamasını bu dönemde yapacağız.eğer hemşerilerimizin desteğini hissedersek yerimizi inşaallah kısa bir sürede alacağız.bunun için sıkı bir birliktelik gerekmektedir.yönetim olarakta yapmamaız gereken şeyde bu birlikteliği organize etmek.
Dernek olarak öğrencilerimize burs vermeye,bursiyerler ile hayırseverleri buluşturmaya devam edeceğiz.bir sene içerisinde en az 20 öğrenciye burs vermeyi planlıyoruz.bu sayıyı her geçen sene arttıracağız.
Dernek çatısı altında kültür faaliyetlerine daha afazla ağırlık vereceğiz.harfane gecelerinde kültürel söyleşiler yapacağız.
Ayrıca bu dönemde adıyaman folklorunu gençlerimize öğretip,gençlerden oluşan bir folklor ekibi kuracağız.bunun en kısa zamanda bitireceğiz.
Derneğimizde kadın kollarını daha etkin hale getirmek için kadınların sosyal faaliyetlerini daha da artıracağız.
Derneği gençlere açacağız,üniversiteli gençlere görev vererek onları dernek altında spor ve kültürel faaliyetler yapmalarını sağlayacağız.
Yukarıda belirtilen tüm faaliyetler emekle birlikte maddi imkanlarla yapılması gereken hizmetlerdir.bunların devamlılığı içinde mobil aidat sistemini daha etkin kullanmamız gerekmetedir.
Biz dernek ve yönetim kurulu olarak bize verilen bu ağır yükün farkındayız.bu yükü omuzlamaktan mutluluk duyuyoruz.tüm hemşerilerimize bize bu desteği verdiklerinden dolayı teşekkür ederim.allaha emanet olun…
 
 
AdminAdmin